Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini Corsa--HEBO Manston Replica za Aerox !?

<< < (16/17) > >>

marin18:

--- Citat: Crazy Kuree - 25 Kolovoz, 2011, 02:00:31 ---Neda mi se čitat 4 stranice, samo ću odgovorit da corsa bi se isplatila na piagio mašini, ima lijepe timminge. dok na minarelli i nema baš smisla, timminzi su gotovo isti kao u malossi sporta, radije kupi sport i preradi ga bit će bolji od corse

--- Kraj citata ---
tako je, to i ja kazem.....pia verzija je dosta jaka, jos dolazi s modularnom glavom...kad poderem mhr replicu na skuter ce past polini corsa i nardo

danc00:
Ovako, drevo je vjerojatno prodan, i uzet će se taj po vama vrlo upitni "AIRSAL T6" sa 2 karike!

Sad me zanima "serijska" radilica od aeroxa, ima 11 000km i nema lufta ni trunke, sa drevom sam stavil MHR igličasti, e sad da opet uzmem novi ili je ovaj dobar, ima niti 1000km  :dontknow: !

Jel se more videti istrošenost tog igličastog lagera, mislim da ga ne mijenjam pošto se tek razdelal ;D

Nadam se da nebude zacvikavanja kak je @doritos rekel, štelal ga bum na 10500okr, pošto je to maximum Yasunia a i radilica mi je serijska a i ona je deklarirana do 10 000okr!

Karb mi je dobar, i kad to poštelam kit nebude stjeran do maximuma pa mislim da nema straha oko cvikanja...nadam se da bu trajal!

Nego recite kak se to razrađuje...50km je dosta za aluminij?

doritos:
dobar je iglicasti, ne raspada se sam tak iglicasti opcenito...

Al meni se zato raspao, tocnije kolegi koji je kasnije bio kupio skut od mene.

Airsal je kod mene radio sa c16 city i ubrzo se poceo cuti iglicasti, dobila radilica stage6 hpc lufta i kasnije sve preslo u pm a vec 2 iglicasta u 1000km promijenio jer 10mm iglicasti je slab sam po sebi za takve egzibicije.

a posto tebi bu radio sa R spuhom, bumo vidli tek...

Airsal je dosta jak cilindar i veoma kvalitetan klip (kod mene je bio Vertex klip) al je loša završna obrada. nicasil je krhki i nikako mi se to nije svidjelo i samo sam cekao kad ce riknuti  :icon_biggrin:

danc00:
A jebiga ti si ga sa C16 gonil ko vrag svoju mater ;D Kod mene bu to išlo u laganini :toothy11:

Bumo vidli kak se veli, u dučanu bum spregledal kit da nema nekih sranja po njemu i vjerojatno bum ga uzel...ak ne dobim na lotu za MHR repliku !

Ajd kad kupim javim...ak neko ima još T6 nek tu piše kaj valjda a kaj ne  :icon_thumright:

doritos:

--- Citat: danc00 - 27 Kolovoz, 2011, 23:17:09 ---A jebiga ti si ga sa C16 gonil ko vrag svoju mater ;D Kod mene bu to išlo u laganini :toothy11:

Bumo vidli kak se veli, u dučanu bum spregledal kit da nema nekih sranja po njemu i vjerojatno bum ga uzel...ak ne dobim na lotu za MHR repliku !

Ajd kad kupim javim...ak neko ima još T6 nek tu piše kaj valjda a kaj ne  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

SRETNO  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju