Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini Corsa--HEBO Manston Replica za Aerox !?

<< < (14/17) > >>

pajo:
jesi gledo možda stage6 sport pro??

Miki-speedy:

--- Citat: doritos - 24 Kolovoz, 2011, 20:23:55 ---Miki jel se ti ikada mičeš od tog kompa majke ti  :toothy12:

De odi malo sa ženskom nekom na cugu bokte, atrofirat ce ti mišići od sjedenja xD

--- Kraj citata ---
Sad sam bio,jedva disem od hodanja  :laughing7:

--- Citat: danc00 - 24 Kolovoz, 2011, 23:19:00 ---

@Miki

-j****u miša ak se od tebe more dobit normalan savjet...kak te bi uzel za ozbiljno kad u svakom postu govoriš drugo! :icon_thumright: Da te nema trebalo bi te zmisliti!

"Dobra stvar pravo!
Jaci je od replice a nikasil je kvalitetan"

"Ne znas da ga imam,samo u pia izvedbi?
U svakom slucaju radije mhr replica turpijana nego airsal"

Da te citiram... :icon_thumright:  :hello:

--- Kraj citata ---
Kazem,meni je bio ok nikakvih problema i za te pare je dobar...
Replica je opet kvalitetnija ali i skuplja za 400kn sto nije bas malo i nesto je slabija od njega..
posle svega ja sad cekam jednu replicu :icon_thumright:

danc00:

--- Citat: pajo - 24 Kolovoz, 2011, 23:25:40 ---jesi gledo možda stage6 sport pro??

--- Kraj citata ---

Malo je skuplji, za kojih 10€, a kakav je on, vidim da je jedna karika i da piše max 10HP... I piše da je to još uvjek SPORT klasa!

Kaj ti veliš?

pajo:

--- Citat: danc00 - 25 Kolovoz, 2011, 00:22:34 ---Malo je skuplji, za kojih 10€, a kakav je on, vidim da je jedna karika i da piše max 10HP... I piše da je to još uvjek SPORT klasa!

Kaj ti veliš?

--- Kraj citata ---
znači alu cilindar sa jednom karikom nešto između sporta i replice.s6 pro auspuh bi mu lego ko budali šamar.(u toj klasi spuh) :icon_thumright:
ja sam ga vozio na yasuni r oko 9tkm dok nije otišo igličasti i sij#bo cilindar.da se to nije desilo vijerujem da bi jako puno doguro :sad1:

evo samo da vidiš uporedbu DR i SPORT PRO AC:(nisam mogo vijerovat da je tolika razlika u ispuhu?i kanali su nešto veči)trebalo bi malo i blokove dirnut za takav kit

marin18:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 24 Kolovoz, 2011, 23:50:30 ---Sad sam bio,jedva disem od hodanja  :laughing7:Kazem,meni je bio ok nikakvih problema i za te pare je dobar...
Replica je opet kvalitetnija ali i skuplja za 400kn sto nije bas malo i nesto je slabija od njega..
posle svega ja sad cekam jednu replicu :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
miki pa zar mislis da ti neko vjeruje  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju