Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini Corsa--HEBO Manston Replica za Aerox !?

<< < (13/17) > >>

doritos:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 24 Kolovoz, 2011, 19:46:59 ---Ne znas da ga imam,samo u pia izvedbi?
U svakom slucaju radije mhr replica turpijana nego airsal :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Miki jel se ti ikada mičeš od tog kompa majke ti  :toothy12:

De odi malo sa ženskom nekom na cugu bokte, atrofirat ce ti mišići od sjedenja xD

dino73n:
Vozim ja MHR repliku na skutu vec neki 11-12000km u paru sa 19mm delortom i ZX-om.Nisamo osjetio ni najmanje popustanje snage citavo ovo vrijeme.Koristim Motul expert ulje.Prije dva dana stavii sam Yasuni R i tek sad je replika prodisala. Definitivno dobra kombinacija. Idem 105km/h po ravnici mjereno GPS-om.

Jet Force C-tech:

--- Citat: dino73n - 24 Kolovoz, 2011, 20:40:04 ---Vozim ja MHR repliku na skutu vec neki 11-12000km u paru sa 19mm delortom i ZX-om.Nisamo osjetio ni najmanje popustanje snage citavo ovo vrijeme.Koristim Motul expert ulje.Prije dva dana stavii sam Yasuni R i tek sad je replika prodisala. Definitivno dobra kombinacija. Idem 105km/h po ravnici mjereno GPS-om.

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

danc00:

--- Citat: doritos - 24 Kolovoz, 2011, 16:53:27 ---Ako ga mislis voziti duze od 1000km, moj savjet ti je da ga ne kupujes jer je loš nicasil i završna obrada.
Jači je fest od MHR Replice ali je lošija kvaliteta, nicasil se kida i cvika na dvodijelnom ispuhu, na leptiru se brzo kida nicasil tocnije.

Za te pare uzmeš PM 70 sa jednom karikom ako si zainteresiran, ima ga na sipu  :icon_thumright: kosta isto ko i Airsal a kvaliteta je ziher bolja a po snazi je ko MHR Replica .

--- Kraj citata ---

A joj, ma pital sam zato jer imam neki popust, a na sipu nemam :sad1: ! Mislio sam da je bolji kit...al očito tu vrijedi "kolko para tolko muzike". Da imam para ne bi sad cjepidlačil oko tih kiteva, ali ostali mi dosta odskaču cijenom, a preferiram aluminij sa dvije karike! A ništ, osuđen sam na vrebanje tržnice kad će u prodaju neka replika! Ak ću gore sad, baš bum rekel ak mi more pokazati taj T6 da vidim kaj je to....pa da vidim jel se vidi na oko razlika u kvaliteti!

Velim treba mi takav kit za dulje od 1000km :icon_thumright: Prokleta replika i njenih 200€

@Miki

-j****u miša ak se od tebe more dobit normalan savjet...kak te bi uzel za ozbiljno kad u svakom postu govoriš drugo! :icon_thumright: Da te nema trebalo bi te zmisliti!

"Dobra stvar pravo!
Jaci je od replice a nikasil je kvalitetan"

"Ne znas da ga imam,samo u pia izvedbi?
U svakom slucaju radije mhr replica turpijana nego airsal"

Da te citiram... :icon_thumright:  :hello:

maminjo:
Isplati se čekati i šparati lovu za repliku vjeruj mi, s tim da je LC od moje AC još jača 20% :icon_thumright:....malo se možda teže štela od gusa i to je jedina mana

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju