Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini Corsa--HEBO Manston Replica za Aerox !?

<< < (7/17) > >>

pralas:

--- Citat: B.E.G.A - 09 Srpanj, 2011, 23:23:21 ---Prodam ti ja svoj ItalKit,radio je super sa Yasuni R-om,išao je pun k...c bolje nego sa Polini Sportom i Yasuni R-om,neusporedivo.

Nemojte bit smiješni,Hebo Manston Replica je midrace kit i to dosta jak,ima dvodjelni ispuh što mi se jako sviđa,i htio bi ga kod sebe  :(

--- Kraj citata ---
uzmi moj prerađen metrakit,ima da budes glavni u novskoj i dalje ;)

danc00:

--- Citat: B.E.G.A - 09 Srpanj, 2011, 23:23:21 ---Prodam ti ja svoj ItalKit,radio je super sa Yasuni R-om,išao je pun k...c bolje nego sa Polini Sportom i Yasuni R-om,neusporedivo.

The Hebo Manston Replica is version of the high-end Hebo Manston cylinder. This aluminium cylinder is also equipped with a bridged exhaust port and a modular cylinder head. More bottom-end power than Italkit, which results in more torque but top performance isn't that high. The finish is really beautiful: very tidy ports.

--- Kraj citata ---

Hvala na ponudi....no sad idem na more  ;D, pa poslje mora ide kit, ovo sam pital da znam kaj ću uzet i za kaj da malo po malo odvojim na stranu. Jer kad se nekaj radi u zadnji čas večinom se napravi nepromišljeno, ovak hoću biti siguran u ono kaj bum zel i za ono kaj mi treba!

Neču ko Pralas, on si složil avion i sad nemre po cesti, ja oču mali MIDRACE za cestu i da paše na R i 19mm dellorto, i da se mogu peljat a da ide donekle  :icon_thumright:  A zajključili smo da je HEBO M.R  taman !

Ne znam kakav je tvoj Italkit  :dontknow:

wonderkid:
italkit nesto kao due + samo alu,cc 12konja na radilici uz popratni setup

ivanm:
i italkit i hebo to su sve prejaki kitevi za yasuni R.. ja bi na tvom mjestu preradio dr.evo i vozio se normalno...
mislim imat alu kit s jednom karikom, dvodjelnim ispuhom i na to yasuni R koji radi do 11000okr max.. po meni nema smisla.. mislim može vozit al sve je to duboko ispod okretaja predviđenih za te kiteve.. prvo izmjeri širinu grane na kitu, pa usporedi sa širinom grane na spuhu..

animatrix:
pa dr. evo i yasuni r si pasu ko budali samar, ovi cilindri o kojima se prica su prejaki za R-a.. preraditi dr. evo, samo u sirinu izvuci transferne portove i malo ispusni i to je to. moze bit kakav god bijesan kit ali ako R vrti od 9 do 11K tu je i snaga bez obzira na cilindar..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju