Tehnički kutak > Tuning skutera
Polini Corsa--HEBO Manston Replica za Aerox !?
zoksi:
Odlican klip dolazi sa Hebom - Vertex.Ja sam kada mi je prvi put zalepio stavio Athenin za Sport pro a sada drugi put Airsal T6.
marin18:
--- Citat: zoksi - 07 Srpanj, 2011, 12:43:53 ---Odlican klip dolazi sa Hebom - Wortex.Ja sam kada mi je prvi put zalepio stavio Athenin za Sport pro a sada drugi put Airsal T6.
--- Kraj citata ---
mahle klip ti se zaljepio ili?
zoksi:
--- Citat: marin18 - 07 Srpanj, 2011, 12:47:28 ---mahle klip ti se zaljepio ili?
--- Kraj citata ---
Prvi put je Vertex zalepio a drugi put Athena klip.Sada se vozi sa Airsalom T6 klipom.
zoksi:
Evo slika kada je prvi put zalepio.Tu sam morao da honujem cilindar.
Drugi put je bilo dovoljno dva minuta vodenom smirglom da bi cilindar bio ko nov.
http://svet-skutera.rs/forum/index.php?/topic/15-sprint-grizzy-50-2t/page__st__200
B.E.G.A:
Prodam ti ja svoj ItalKit,radio je super sa Yasuni R-om,išao je pun k...c bolje nego sa Polini Sportom i Yasuni R-om,neusporedivo.
The Hebo Manston Replica is version of the high-end Hebo Manston cylinder. This aluminium cylinder is also equipped with a bridged exhaust port and a modular cylinder head. More bottom-end power than Italkit, which results in more torque but top performance isn't that high. The finish is really beautiful: very tidy ports.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju