Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini Corsa--HEBO Manston Replica za Aerox !?

<< < (8/17) > >>

danc00:
 :dontknow:

Evo čak i u onoj temi iz "svet-skutera" je M.R vožena sa slabijim spuhovima i piše da se vrti do 11T a R to more podnesti! Bedasto mi je kemijat po DRevu, ak nedaj Bože ne dobim željene rezultate kaj sam ondam ovak ga mogu prodat pošto je zasad bez crtice a nadam se bić će i do zime, te malo dodam i eto.

A ko to turpija a da ne računa pravo bogatstvo? I kolko se uopče može dobit, 1-2KS ili sam i to puno rekel? :dontknow:

pralas:
auu dr evo se moze bolesno preraditi,da corsa bude igracka naspram njega ;)
ja imam jednog dr eva ported by M.F. TEAM koji je raden za yasuni c16 onda ti ne moram nista pricati...
najpametnije bi ti bilo da rastvoris blokove i da se oni prerade zatim druga radilica pa si miran e onda dolazi cilindar na kojem bi ja ovo napravio ako ide na yasuni r:
-digo ispuh 1-1.5 mm
-eventualno bi ga mozda malo prosirio
-poliran ispuh
-skracena pera cilindra da se prilagode bloku
-preraditi usisne

ako ti ikada to bude trebalo napraviti od bloka do cilindra sam javi pa cemo se dog ;)

animatrix:
TP trophy AC ima 180/114 tajminge, podic to na 185/125 i ispusni prosiriti na 60-65% promjera cilindra, ma islo bi to ko smuk

doritos:
al opet, prerada gus cilindra koji ce nakon prerade biti ajmo reć 2,3ks uz POPRATNE dijelove , tipa nardo/shot-c16, automatski računaj na pregrijavanje sa tim serijskim hladnjakom!!!

o tome nitko ne govori niti ne vodi računa! to je gus i svakih 100-500okretaja znači i dosta pregrijavanja ako se nema veći hladnjak u koji više rashladne tekućine staje, ili eventualno 2 hladnjaka iskemijati . Opće poznato da gus na večim okretajima voli cvikati (due+) jer treba dosta dobro hladjenje da radi dobro( nekih 75c) da bude stalno...

Po meni prodaš tu termogrupu i pređeš na Aluminijsku termogrupu tipa MHR Replice-Hebo M. Replica ili TPR  :icon_thumright:

ako ti se neda puno jebat oko stalnog nekakvog štelanja i ako već imaš yasuni r, onda Malossi MHR Replicu uzeti, malo presloziti mrvicu i bit ce super sa tim tvojim spuhom!  najbolje tako, jer za italkit Alu, Heba i slićne ti treba bar:

RMS RACING radilica
Nardo/shot ili C16
19/21 frga    

i još neke stvari kojih se sada nemrem sijetiti.  uglavnom, treba para imati i znanja da se slozi nesto jače A DA NE CVIKNE!  :icon_thumright:

danc00:

--- Citat: doritos - 10 Srpanj, 2011, 13:07:55 ---al opet, prerada gus cilindra koji ce nakon prerade biti ajmo reć 2,3ks uz POPRATNE dijelove , tipa nardo/shot-c16, automatski računaj na pregrijavanje sa tim serijskim hladnjakom!!!

o tome nitko ne govori niti ne vodi računa! to je gus i svakih 100-500okretaja znači i dosta pregrijavanja ako se nema veći hladnjak u koji više rashladne tekućine staje, ili eventualno 2 hladnjaka iskemijati . Opće poznato da gus na večim okretajima voli cvikati (due+) jer treba dosta dobro hladjenje da radi dobro( nekih 75c) da bude stalno...

Po meni prodaš tu termogrupu i pređeš na Aluminijsku termogrupu tipa MHR Replice-Hebo M. Replica ili TPR  :icon_thumright:

ako ti se neda puno jebat oko stalnog nekakvog štelanja i ako već imaš yasuni r, onda Malossi MHR Replicu uzeti, malo presloziti mrvicu i bit ce super sa tim tvojim spuhom!  najbolje tako, jer za italkit Alu, Heba i slićne ti treba bar:

RMS RACING radilica
Nardo/shot ili C16
19/21 frga    

i još neke stvari kojih se sada nemrem sijetiti.  uglavnom, treba para imati i znanja da se slozi nesto jače A DA NE CVIKNE!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Da, pa malo sam si razmišljal oko tog hlađenja i gusa, nisu bez veze cilindri od Al kad se radi o višim okretajima :icon_thumright:

Kaj se tiče te crne MHR replice, kolko ona nova košta? Jer za nju onda imam sve, radilica bude serijska ok uz nove ležajeve, frgu imam sad novu 19mm S6 BE i R je ok! I kolko onda daje KS ? To je Al sa 2 karike?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju