Tehnički kutak > Tuning skutera
Polini Corsa--HEBO Manston Replica za Aerox !?
danc00:
Evo kaj piše za Hebo M.R, izgleda da je kolega potpuno u pravu :icon_thumright:
--- Citat: ---The port areas are enlarged and the timings are increased that makes the Manston Replica a very strong pulling cylinder kit without loosening too much bottom and mid range power. All the same the Manston Replica revs easily up to 10.000 rpm. That makes Manston replica engines very well responding to the slightest throttle action.
The original crankshaft is anything else than suited for this kind of power and massive increase in revs. A hint is our bgm Evolution racing crankshaft that sustains the power of the Manston Replica easily.
--- Kraj citata ---
Vrti se oko 10T da je i oko 11T meni paše, dobra je na nižim okretajima kao i na srednjim te ide bez problema na serijskoj radilici :icon_thumright:
Uz sve to jeftinija je dosta od Polini Corse, Airsal nemam u ponudi, kakav je to kit alu sa dvije karike? Kak on radi?
Hebo će onda biti vjerojatno best buy... znači kvaliteta je neupitna kod Heba, i klip je dobar, ko ga proizvodi?
luna500rr:
Ma hebo, modular glava, alu cilindar, okretaji su pristojni bez obzira na jednu kariku...
Corsu nemoj nikad uzimat, radije modular glavu i das nekom dr eva na operacijski stol...
Iwo SR Tuono:
--- Citat: danc00 - 07 Srpanj, 2011, 11:45:35 ---Evo kaj piše za Hebo M.R, izgleda da je kolega potpuno u pravu :icon_thumright:
Vrti se oko 10T da je i oko 11T meni paše, dobra je na nižim okretajima kao i na srednjim te ide bez problema na serijskoj radilici :icon_thumright:
Uz sve to jeftinija je dosta od Polini Corse, Airsal nemam u ponudi, kakav je to kit alu sa dvije karike? Kak on radi?
Hebo će onda biti vjerojatno best buy... znači kvaliteta je neupitna kod Heba, i klip je dobar, ko ga proizvodi?
--- Kraj citata ---
Da si preveo dobro kljucan dio teksta shvatio ni da pise "serijska radilica je sve samo ne prikladna za snagu ovog cilindra itd itd" dakle treba ti jaca a oni preporucuju bgm il sta vec
marin18:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 07 Srpanj, 2011, 11:41:29 ---iz iskustva ću ti reć, polini corsa je za dlaku jača od dr evo na istom auspuhu, čak i jačem, to malo pjeva za puno para, za te novce athena sporting ili neki slabiji midrace, heno uopće nije loš, taman je toliko dobar da izbaci corsu iz igre, vjeruj mi ;)
--- Kraj citata ---
to i ja govorim....imao sam na minareliu Corsu i r-a i nije nis posebno neki gus kit se bez beda dotjera ko corsa....previse para kosta a malo muzike.....to se ne odnosi na piaggio,Corsa je na piaggiu masu jaca,zato i dolazi s modularom
danc00:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 07 Srpanj, 2011, 12:15:53 ---Da si preveo dobro kljucan dio teksta shvatio ni da pise "serijska radilica je sve samo ne prikladna za snagu ovog cilindra itd itd" dakle treba ti jaca a oni preporucuju bgm il sta vec
--- Kraj citata ---
Imaš pravo, nisam temeljno pročital, preletel sam ključne riječi :sad1: , dobro ionak ću stavljat tu BGM evolution!
Znači Hebo sa modularnom glavom bi bil pun pogodak!?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju