Pitanja vezana za POLINI CORSA i YAMAHA AEROX !?
Kad sam počel slagat setup znal sam odmah da bum kasnije krenul na nešto jače, da je DRevo samo početak, jedino sam pogriješil kaj nisam odmah uzel 19mm karb pa sam sad imal opet malu investiciju!
Nije da mi je sad skuter slab ili da nisam zadovoljan, nego jednostavno želim imat malo brži skuter, a za to mi treba malo dulja getriba a za getribu mi treba malo jači agregat!
Počel sam skupljat, tj stavljat na stranu za cilindar koji će na zimu vjerojatno biti kupljen ako ne i prije
Mene zanima kakav je to točno KIT, neki pišu da je samo poturpijan polini sport! Pa me zanima jel u toj cijeni ima neki sličan kit, znači ne želim nipošto neki jači MIDRACE ili nekaj kaj se mora vrtit na više od 12T da bi radilo kak spada!
Zato sam odabral CORSU, jel daje dosta kW a i ne vrti se ko ostali u toj klasi, te je GUS!! No tu me također zanima kolki je to
+ kod takvog setupa a kolki
- Polini Corsa bi me koštala 160€, pa znači u obzir dolaze neki ekvivalenti no ne preko te cijene...
Te jel će mi sljedeće biti dovoljno za kit:
-19mm dellorto
-hebo ng
-yasuni R
-serijski usis sa karbon lamelicama
No naravno da bih moral zamjenit radilicu...pa odmah može i preporuka! Jel su dobre one za 100€ od RMS i BGM...
Evo i nešto jeftinije varijante, no za Hebo ne znam ništa...kakav je to kit
Molio bih na pametnim odgovorima sa nekim objašnjenjem i sl., a pogotovo da se jave ljudi sa iskustvom