Tehnički kutak > Tuning skutera

70ccm gus na serijskom auspuhu?

<< < (3/5) > >>

Pupo:

--- Citat: speed - 06 Srpanj, 2011, 17:12:15 ---imenjace stavi i vozi,ak je problem dofuraj meni na slaganje :P

--- Kraj citata ---

Znaš da i bi, samo da si malo bliže. Karb taj već 2 godine stoji u ladici, red sponge isto. Nema se vremena kemijat. Multivar mi je stajao isto skoro godinu dana dok ga nisam stavio.

Kad sam već otvorio temu, kakva je jebada promjenit karb? Odnosno pokvačit sajle? Nisam to nikada radio, a i prilična je gužva oko karba pa da se znam pripremit psihički  ;D

pralas:

--- Citat: Pupo - 06 Srpanj, 2011, 17:19:14 ---Znaš da i bi, samo da si malo bliže. Karb taj već 2 godine stoji u ladici, red sponge isto. Nema se vremena kemijat. Multivar mi je stajao isto skoro godinu dana dok ga nisam stavio.

Kad sam već otvorio temu, kakva je jebada promjenit karb? Odnosno pokvačit sajle? Nisam to nikada radio, a i prilična je gužva oko karba pa da se znam pripremit psihički  ;D

--- Kraj citata ---
svrati do mene,sve ti sredim i vozi dalje :icon_biggrin:
a nije jebada ako se malo kontas,zapamti kako si skidao ovaj karb i tako spoji drugi ;)

Pupo:
Ti si već bliže, to bi se već dalo dogovorit  :icon_biggrin: Jbt, na čega je Požega i okolica spala, od grada i MMSa u koji su ljudi iz ZG dovozili Aprilie nekad, do grada u kojem više nema maltene nijedan pošten il priseban majstor kojem se da malo zezat i poštelat 2T skuter.

speed:
ma zajeb te,nisi lud da meni vozis motor zbog pola h posla :icon_thumright:

doritos:

--- Citat: Pupo - 06 Srpanj, 2011, 17:19:14 ---Znaš da i bi, samo da si malo bliže. Karb taj već 2 godine stoji u ladici, red sponge isto. Nema se vremena kemijat. Multivar mi je stajao isto skoro godinu dana dok ga nisam stavio.

--- Kraj citata ---

Alo komšo  :toothy3:

taj spuh je odlican na base kitu, ja ga imao na sportu i odlicno je radilo i islo...base kit+multivar+17.5, jebeno bolje ide nego sama serijala...sigurno!  grijat se previse nece jer to nisu neki veci okretaji od same serijale 50ccm...tako da mos bez beda to sve staviti dabude base set up...hladnjak je dost manji od roxovog i tanji al drzi base ... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju