Tehnički kutak > Tuning skutera
70ccm gus na serijskom auspuhu?
Pupo:
Jel vozi tko taki setup?
Bacam si neke kalkulacije ovo ono, pošto imam taj crni Giannelli GO, koji je isti racku ko i serijski auspuh a i treba mi samo više momenta iz skutera da se nepati s mojom kilažom razmišljam da nabavim neki gus i šibnem ga unutra.
Da li bi to funkcioniralo i što bi dobio s 70ccm gizom na serijskom auspuhu i 17,5 karbu(karb imam od prošlog pokušaja tuniranja, 17.5 phbn iz malossi pakiranja)?
Sve je na Arei više manje oriđiđi, izuzev topove radilice :toothy12:
Fala tuneri na odgovorima :)
speed:
ici je solidno,ne max performanse,ali puno bolje od serijale,eventualno veca temp vode na full gasu kad ga budes drzao
wonderkid:
performanse cc 10% bolje od ful serijale,krajnja ista ili visa za 2/3kmh ali ce imati puno vise momenta i cinit ce ti se da ide dosta bolje od serijale na prvi pogled sto ce u stvari i ici ali ne previse
Pupo:
--- Citat: speed - 06 Srpanj, 2011, 16:30:51 ---ici je solidno,ne max performanse,ali puno bolje od serijale,eventualno veca temp vode na full gasu kad ga budes drzao
--- Kraj citata ---
Sreća pa Area nema problema sa hlađenjem turpija :toothy3: A valjda bude držalo ok temperaturu, jer mi se nekemija ništa sa hlađenjem. Koliko veća temperatura otprilike?
speed:
--- Citat: Pupo - 06 Srpanj, 2011, 16:56:50 ---Sreća pa Area nema problema sa hlađenjem turpija :toothy3: A valjda bude držalo ok temperaturu, jer mi se nekemija ništa sa hlađenjem. Koliko veća temperatura otprilike?
--- Kraj citata ---
s 1/4 na 2/4 max je meni islo na peugeotu s preradjenom replicom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju