Tehnički kutak > Tuning skutera

70ccm gus na serijskom auspuhu?

<< < (5/5)

luna500rr:
Meni je malossi gus s luninim spuhom jedva 80 slegnut hvatao, s wild lionom prevarenim s piaggia isao uz brjeg di serijala 30 ovo 60 :drunken_smilie:
Po pravcu pojma nemam koliko max al bez problema bi kazaljka preljetala 80...

Drnda:
ici ce dosta bolje od serijalem, nece se skut muciti.. stavi to i postelaj.. ima ovdje lik sf2 ona prva linija polini sport na seriskom 12 gurtner karbu i onom ravnom spuhu, ide oko 95-100 o satu... trosi negdje oko 4 litre, ne grije se nimalo, tj normalna temperatura uvijek, a ide puuuno bolje od serijale, pogotovo start i gdje su naprezanja, dvoje i to....
znaci na njemu je samo kit, i veca dizna... vozi vec 7-8 godina  :icon_thumright:

anton55:

--- Citat: luna500rr - 07 Srpanj, 2011, 11:16:12 ---Meni je malossi gus s luninim spuhom jedva 80 slegnut hvatao, s wild lionom prevarenim s piaggia isao uz brjeg di serijala 30 ovo 60 :drunken_smilie:
Po pravcu pojma nemam koliko max al bez problema bi kazaljka preljetala 80...

--- Kraj citata ---
A lunin je spuh katastrofa

MIKSETA:

--- Citat: JogFromYamaha - 07 Srpanj, 2011, 10:56:41 ---ja probo od frenda cpi olivera s trofijem na serijskom spuhu i dosta se dobi na okretnom momentu a i meduubrzanje s tim
nejde to tak divlja na max brzinu jednostavno jer ga gusi spuh al dok to cudo ide u brije je super kako vuce

--- Kraj citata ---
Jog reci mi setup olivera :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju