ma nemoj ? a jeli jeftina jakna IXS od 3200kn i hlaće 2600kn jeli jefito što misliš po tvojim standardima ? po mojima nije jeftina ,a ipak je poslje 2 god. upotrebe pobljedila od sunca ,te nikad nije niti valjala !!!ljeti znojenje a zimi smrzavanje ,navodno univerzalna . . više nije za nošenje izgleda ofucano . . kaciga nolanova od 2500 kn jeli jefina ?
po meni nije a opet se skoro "reciklirala "sama od sebne ,a jako je pazim ,no sva se odljepila ,nije za upotrebu . . .navodno ima garanciju 3 god .!!!! ma ne pričajte pi*darije ,kopate jamu sami sebi ,ako ste naravno bajkeri ili ste špijuni u službi idiota koji nas pljačkaju
IXS jaknu (Merrit) nosim vec barem 5 godina i odlicna je. 1200kn je kostala.
Nolan kacigu N84 vec petu godinu nosim i odlicna je osim sto je stara pa cu je reda radi zamijeniti - mozda su malo cheek padsi omekanili i to je sve
A ak hoces dobru opremu, onda racunaj da ti treba:
-zimska oprema
-proljetno/jesenska oprema
-ljetna oprema
Neki dan sam racunao koliko bi kostalo stvarno bsprijekorna oprema za proljece i jesen (ne najskuplje, nego samo u gornjem cjenovnom rangu) i ispada da bi to zadovoljstvo kostalo 15-20 tisuca kuna. Na to dodaj jos 10 tkn za zimsku i toliko za ljetnu opremu (kaciga bi uvijek bila ista) i dolazim do cifre od 35000-40000kn. a sve to treba mijenjati svakih 4-5 godina sto znaci da godisnje treba izdvajati 10.000kn samo na opremu.
A ako mislis da je to puno, onda ti mogu reci da sam za Z750 na regu, bengu, gume i slipon spuh koji je kostao 2600kn u zadnjih 15 mjeseci potrosio 27.000kn, a to je kao jeftin motor