Tehnički kutak > Tuning skutera

DELTA kuplung

<< < (2/4) > >>

cvele60:
Pa prvo probaj stim oprugama koje imas -ako nisu oslabile- a onda kupi nove
i problem resen :icon_thumright:

3alfa3:
Sa bijelim federima (ako njih imas) neces napraviti nista jer su premekani. Trebas kupiti MHR paket federa za Deltu (crveni, plavi, crni). Stavi crvene najmanje ili srednje nategnuto (slika E, pozicija 3 ili 2), a utege prema vrhu pakne (najtezi polozaj) ili u sredinu (slika E, pozicija 1 ili2).

Meni je Delta postelana na MHR Replika kitu sa Yasuni R spuhom sa crvenim federima nategnutim na sredinu i utezima u najtezem polozaju. Ja imam utege koji se dobiju sa MHR federima, a ovi tvoji ako su serijski od Delte su malo tezi pa ih mozes staviti ili u sredinu ili isto u najtezi polozaj.

Federima ces ugrubo postelati gdje ce kuplung hvatati (iako i polozaj utega to odredjuje u odredjenoj mjeri), a polozajem utega ces odrediti ponasanje kuplunga, odnosno, da li ce on odmah snazno zagristi (najtezi polozaj - dobro za brutalne startove) ili imati dulja proklizavanja (najlaksi polozaj - dobro za utrke gdje se trazi fino spajanje kuplunga na izlascima iz zavoja, npr.)

ChRiStIaN:
imam set za deltu...bum se poigral s tim...

igor.sb:
kad smo kod federa

imam fly sa njegovim bijelim federima (1,6), premekani su..start je koma treba 2sek dok se razvrti i dok ispuca kak spada

pitanje...da li da probam sa bijelim federima 1,8 (za serisko kvacilo) ili jos bolje sa zutima 2,0 isto za serisko

ili jednostavno da kupim ovaj slabiji paket 298746 i probam sa zutima 1,8 ili crvene 2,0 (mhr paket).....ovo je u slucaju da ne pasu federi za serisko kvacilo na fly

...s tim da sam prije fly imao serisko sa bijelim (1,8) na 5g role i mrvicu su mi bili prejaki, a sad imam 6,0g role i bojim se da ce mi 1,8 bilo bijeli za serisko ili zuti za fly biti i dalje premekani...ili ipak nece

3alfa3:

--- Citat: igor.sb - 11 Veljača, 2008, 13:13:16 ---kad smo kod federa

imam fly sa njegovim bijelim federima (1,6), premekani su..start je koma treba 2sek dok se razvrti i dok ispuca kak spada

pitanje...da li da probam sa bijelim federima 1,8 (za serisko kvacilo) ili jos bolje sa zutima 2,0 isto za serisko

ili jednostavno da kupim ovaj slabiji paket 298746 i probam sa zutima 1,8 ili crvene 2,0 (mhr paket).....ovo je u slucaju da ne pasu federi za serisko kvacilo na fly

...s tim da sam prije fly imao serisko sa bijelim (1,8) na 5g role i mrvicu su mi bili prejaki, a sad imam 6,0g role i bojim se da ce mi 1,8 bilo bijeli za serisko ili zuti za fly biti i dalje premekani...ili ipak nece

--- Kraj citata ---

MORAS imati federe za Fly/Deltu jer su oni kraci od serijskih. Kupi MHR paket pa probaj sa crvenima.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju