Tehnički kutak > Tuning skutera

DELTA kuplung

<< < (3/4) > >>

igor.sb:
e sad da te ja pitam

jesi uspoređivao recimo federe za serisko kvacilo

crni najduzi, bijeli srednji, zuti najkraci...tako je u mom paketu bilo

dosta njih mi je reklo da mogu federi seriski na fly

tako da me ovo oko duzine federa ne brine

nekako mi se ne isplati davati 150kn samo za probu, naravno bolje traziti polovne pojedincne

nista probat cu i bijele i zute seri. kvacilo i crvene mhr ako nabavim

pa javim  :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: igor.sb - 11 Veljača, 2008, 13:26:40 ---jesi uspoređivao recimo federe za serisko kvacilo
--- Kraj citata ---
Jesam, svi su isto dugacki. Razlika je samo u debljini zice od koje su napravljeni.

--- Citat: igor.sb - 11 Veljača, 2008, 13:26:40 ---tako da me ovo oko duzine federa ne brine
--- Kraj citata ---
Trebalo bi te brinuti, jer ako je feder dulji, kako mislis da ce pruzati potreban otpor?
Ne radi se tu o maloj razlici nego o dosta velikoj (govorim konkretno za federe za orig. Piaggio kuplung).

Evo slika pa usporedi - jedan je za orig, kuplung, a jedan je za Deltu/Fly. Oba su nova, nikad montirana.

igor.sb:

--- Citat: 3alfa3 - 11 Veljača, 2008, 13:29:55 ---
--- Citat: igor.sb - 11 Veljača, 2008, 13:26:40 ---jesi uspoređivao recimo federe za serisko kvacilo
--- Kraj citata ---
Jesam, svi su isto dugacki. Razlika je samo u debljini zice od koje su napravljeni.

--- Citat: igor.sb - 11 Veljača, 2008, 13:26:40 ---tako da me ovo oko duzine federa ne brine
--- Kraj citata ---
Trebalo bi te brinuti, jer ako je feder dulji, kako mislis da ce pruzati potreban otpor?
Ne radi se tu o maloj razlici nego o dosta velikoj (govorim konkretno za federe za orig. Piaggio kuplung).

--- Kraj citata ---

kazes isto dugacki?? taj isti paket (piaggio, peuget...) sam i ja imao i na moje cuđenje tako je ispalo za mm-2 su se razlikovali  :dontknow:

okej tebe slusam kupujem federa ze fly....jel imas ti mozda crvene  :hello:

3alfa3:

--- Citat: igor.sb - 11 Veljača, 2008, 13:41:29 ---...kupujem federa ze fly....jel imas ti mozda crvene
--- Kraj citata ---

Imam, na Delti.  ;D

Pitaj nekog da li mu trebaju plavi ili crni pa podijelite trosak ili kupi cijeli paket pa prodaj ostale.

gumy:
mislim da će ti crveni biti prejaki, najbolje da probaš sa žutima(te sam imao prije na fly kvačilu, trophy i  zx) i kretao je kak spada, na oko 7000 okretaja.  ako hoćeš mogu potražiti federe pa ti sudnem da isprobaš da nekupuješ bzvz.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju