Tehnički kutak > Tuning skutera

DELTA kuplung

<< < (4/4)

PitBull Aerox:
imo zute na serijali na fly-u, nevalja isti k ko bijeli, nes malo bolje, stavi ti crvene...!

igor.sb:

--- Citat: gumy - 11 Veljača, 2008, 19:18:01 ---ako hoćeš mogu potražiti federe pa ti sudnem da isprobaš da nekupuješ bzvz.

--- Kraj citata ---

eto super, ako nađes vici  :icon_thumright:

--- Citat: PitBull Aerox - 11 Veljača, 2008, 21:19:10 ---imo zute na serijali na fly-u, nevalja isti k ko bijeli, nes malo bolje, stavi ti crvene...!

--- Kraj citata ---

na full serijali ili

evo ovako mozda ce biti lakse

dok sam imao serisko kvacilo prvo sam imao zute koje su dosle sa RR one su bile mislim 2,0 ili 2,1 i to je bilo pretvrdo u pm...poderalo mi kvacilo

onda sam stavio bijele malossi 1,8....bile su mi kao mrvicu pretvrdi al bilo je ok

sa fly-om dosli bijeli 1,6 (po debljini oni su isti kao i crni malossi najtanji za serisko kvacilo) s tim da sam stavio umjesto 5.0, 6.0 role i sad njemu naravno treba vise da se razvrti, start je koma od 0-10 km/h je mrtav

po meni prije stavit zute 1,8 (koji su debeli kao bijeli za serisko kvacilo) nego mhr crvene 2,0

??

PitBull Aerox:
imao zute na zx-u, multivaru, delti i malossi remenu

gumy:
a eto ja ti kažem da sam na istom takom kvačilu imao žute na trophyu, zxu, 20karb, top vario sa 4.3 valjčićima i crveni centralni, i skuter je super išao, i start je imao dobar. ići ću ovih dana kod tog dečka sebi po federe pa pokupim i te pa ti javim pa probaj s njima.  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju