Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
Ukupno Glasova: 31
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
kakva 2 klijesta, mislis 2 klipica u klijestima ili
znam za taj sistem, al nisam zna da je imao odvojeno 2 celjusti
Ne jet force ti se proizvodio sa dvojim celjustima iza!!Kad si stiskao denu rucicu od kocnice kocio je zadnji kotac,a kad si kocio lijevom prednji i zadnji zajedno.Zato je imao dvoje celjusti iza!!!
Ma peugeoti su katastrofa... nezz za taj sf3 ali sf2 je uzasan... ajd jos sve ostalo bi zanemario, ali masina je katastrofa u usporedbi sa piaggiom isto kao i kompletan prijenos od variomata do getribe... nis bolje nego na kinezu...
SR. Vozio sam je i skuter je odličan.
Kinezi peru pugove,sad trajnost nisam bas pratio
to jos nisam dozivio,serijski sf2 ide jednako dobro kao piaggio i minareli dok kinezi nemaju kaj trazis pored sf2
Ne znam kako je kod vas al kod nas ne idu nikako,eto primjer benjin kinez rastelan opere svakog puga u graduI ne bi se bas slozio s ovim
o krugu od 3 km di ja zivim ima 5 pugova(sf2) i na cudo svi idu jebeno,svima je krajnja 80+ a ubrzanje je super,nekih 14sec do 80,gilera stalker se nemoze mjeriti u ubrzanju sa pugom a dosla sa servisa i nema jos 4t km na sebi kao ni yamaha spy i runner 2007 koji je brzi za duzinu skutera do 80 a poslije ostavi puga na krajnoj za 4 duzine skutera
to da pug neide okacite negdje drugo... moj je trosio manje nego piaggiove hiper2makine, a isao isto... u krajnjoj smo mozda 2 kmh razlike, al to i o tezini i aerodinamici ovisi...pezo ako je uredno slozen kao serijala moze pratiti piaggia u svemu
za pocetnika mozda.. moj je imao srednji midrace na sebi kompletni i sve je bilo oko oko 12 tisuca dok nije prijatelj isao paliti gume pa ga pregrijao nakon nekog vremena i rastopio plastiku na koju ide crijevo od vode na glavu... tko zna koliko bi jos vozio da se to nije dogodilo...
Jako dobra stvar,samo treba neko vrijeme da se privkne covjek...Elystara sam vozao oko 1-2mjeseca i mogno dobro koci,jeti isto tako