Općenito > Generalno o skuterima

Speedfight3 vs. Sr50 Street

<< < (12/17) > >>

Drnda:
to da pug neide okacite negdje drugo... moj je trosio manje nego piaggiove hiper2makine, a isao isto... u krajnjoj smo mozda 2 kmh razlike, al to i o tezini i aerodinamici ovisi...
pezo ako je uredno slozen kao serijala moze pratiti piaggia u svemu

Miki-speedy:

--- Citat: Drnda-1 - 06 Srpanj, 2011, 18:45:24 ---to da pug neide okacite negdje drugo... moj je trosio manje nego piaggiove hiper2makine, a isao isto... u krajnjoj smo mozda 2 kmh razlike, al to i o tezini i aerodinamici ovisi...
pezo ako je uredno slozen kao serijala moze pratiti piaggia u svemu

--- Kraj citata ---
Za potrosnju se slazem,al sa pugom cim pocne tuning eto problema za pocetnika  :icon_thumright:

Drnda:
za pocetnika mozda.. moj je imao srednji midrace na sebi kompletni i sve je bilo oko oko 12 tisuca dok nije prijatelj isao paliti gume pa ga pregrijao nakon nekog vremena i rastopio plastiku na koju ide crijevo od vode na glavu... tko zna koliko bi jos vozio da se to nije dogodilo...

Miki-speedy:

--- Citat: Drnda-1 - 06 Srpanj, 2011, 18:52:12 ---za pocetnika mozda.. moj je imao srednji midrace na sebi kompletni i sve je bilo oko oko 12 tisuca dok nije prijatelj isao paliti gume pa ga pregrijao nakon nekog vremena i rastopio plastiku na koju ide crijevo od vode na glavu... tko zna koliko bi jos vozio da se to nije dogodilo...

--- Kraj citata ---
Mislim na usis i izduv sto im je velika mana

te-te-ac:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 05 Srpanj, 2011, 21:14:43 ---Jako dobra stvar,samo treba neko vrijeme da se privkne covjek...
Elystara sam vozao oko 1-2mjeseca i mogno dobro koci,jeti isto tako

--- Kraj citata ---

daj neku sliku tog kočionog sistema na đet forsu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju