Općenito > Generalno o skuterima
Speedfight3 vs. Sr50 Street
wonderkid:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 06 Srpanj, 2011, 00:56:40 ---Kinezi peru pugove,sad trajnost nisam bas pratio
--- Kraj citata ---
to jos nisam dozivio,serijski sf2 ide jednako dobro kao piaggio i minareli dok kinezi nemaju kaj trazis pored sf2
Miki-speedy:
--- Citat: wonderkid - 06 Srpanj, 2011, 12:07:35 ---to jos nisam dozivio,serijski sf2 ide jednako dobro kao piaggio i minareli dok kinezi nemaju kaj trazis pored sf2
--- Kraj citata ---
Ne znam kako je kod vas al kod nas ne idu nikako,eto primjer benjin kinez rastelan opere svakog puga u gradu
I ne bi se bas slozio s ovim
sresko:
otkad su sf 2 užas i drugi su skuteri kvare i imaju dobre i loše strane ni jedan nije savršen,imam spedfight 100 2001 sa 18.000 km i samo toči i vozi..
wonderkid:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 06 Srpanj, 2011, 12:32:33 ---Ne znam kako je kod vas al kod nas ne idu nikako,eto primjer benjin kinez rastelan opere svakog puga u gradu
I ne bi se bas slozio s ovim
--- Kraj citata ---
o krugu od 3 km di ja zivim ima 5 pugova(sf2) i na cudo svi idu jebeno,svima je krajnja 80+ a ubrzanje je super,nekih 14sec do 80,gilera stalker se nemoze mjeriti u ubrzanju sa pugom a dosla sa servisa i nema jos 4t km na sebi kao ni yamaha spy i runner 2007 koji je brzi za duzinu skutera do 80 a poslije ostavi puga na krajnoj za 4 duzine skutera
Miki-speedy:
--- Citat: wonderkid - 06 Srpanj, 2011, 12:58:16 ---o krugu od 3 km di ja zivim ima 5 pugova(sf2) i na cudo svi idu jebeno,svima je krajnja 80+ a ubrzanje je super,nekih 14sec do 80,gilera stalker se nemoze mjeriti u ubrzanju sa pugom a dosla sa servisa i nema jos 4t km na sebi kao ni yamaha spy i runner 2007 koji je brzi za duzinu skutera do 80 a poslije ostavi puga na krajnoj za 4 duzine skutera
--- Kraj citata ---
Ma sve je moguce,al da je sve bajno bilo bi je na ph..
Eto drug ima jet force i ide 65,skace kad navuce 70
Drugi drug ima sf1 ja ga sa rastelanim skuterom i serijskim auspuhom obilazio kako hocu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju