Općenito > Generalno o skuterima
Speedfight3 vs. Sr50 Street
Drnda:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 06 Srpanj, 2011, 18:54:23 ---Mislim na usis i izduv sto im je velika mana
--- Kraj citata ---
zasto bi bila mana, jer je duga prirubnica.. nije to uopce problem.. ja sam biaxom prosirio je na 19 mm da odgovara karbu, i sve je bilo ok... ispuh im nije mana, samo treba znati odabrati pravi spuh...jer vecina ako vidi yasuni r na piaggiu misle da su isti okretaji rezonance kao i na pezou, ali nisu.. zato ljudi govore da je mana ... zato jer ne citaju ili ne pitaju
Miki-speedy:
--- Citat: Drnda-1 - 06 Srpanj, 2011, 19:17:04 ---zasto bi bila mana, jer je duga prirubnica.. nije to uopce problem.. ja sam biaxom prosirio je na 19 mm da odgovara karbu, i sve je bilo ok... ispuh im nije mana, samo treba znati odabrati pravi spuh...jer vecina ako vidi yasuni r na piaggiu misle da su isti okretaji rezonance kao i na pezou, ali nisu.. zato ljudi govore da je mana ... zato jer ne citaju ili ne pitaju
--- Kraj citata ---
Mozda si upravu,ne znam nisam se nikad zanimao oko pezoa...al jedno znam,veoma dobro mogu uradit skuter po meni jet force,ludix rc cup,elystar su i bolji od konkurenata u nekom pogledu
Swimmer1:
Danas je rezervisan SF3 RS bijeli. I inace sf3 ima jaci motor od jet force-a i laksi je :)
Go-Go RUNNER:
Zaj#bo si se.
Swimmer1:
--- Citat: Go-Go RUNNER - 06 Srpanj, 2011, 20:52:17 ---Zaj#bo si se.
--- Kraj citata ---
ma sta sam se za*ebo? prvi mi je skut ko da cu ja tolko osjetit razliku sa v clicom bi bio zadovoljan :P:P
meni je sf3 prelijep pogotovo bijeli :)
Idu slike cim ga dobijem :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju