evo ljudi i ja konacno da kazem kupio ono sto sam uvek zeleo-pravog minarelia...
aprilia sr 1 svima dobro poznata 1996 godiste LC.
skuter je u skroz dobrom stanju,kupio sam ga u kikindi lik je trazio 450e dao mi ga je na kraju za 340e jer vlasnik je u vladicama pa da odem do vlasnika ovih dana nadam se sto pre da ga prevedem na moje ime i ovde registrujem.zato mi je i smanjio cenu toliko .jako mi se svidja skuter konacno ce krofnica imati drustvo.
odmah sam se i u tog zeljenog sr-a zaljubio.
skuter ide odlicno odmah da kazem!na njemu je sve seriski.drug i ja goran juce smo otisli busom do kikinde nazad smo vozili sr-a nista se necuje osim malo kurble i to tek tek i otpao jedan deo nogare koji je ja msm pre bio varen ali ok je i dalje nogara.u temerinu nam je samo pukao spuh tek tek na grani dobio malu rupicu koju smo odma zavarili maltene cim smo dosli u ns a to se desilo verovatno sto je auspuh bio okacen o zadnji blatobran i na cilindar samo to je kasnije naravno i ovkacno gde treba da bude na blok.ovih dana cu takodje da vidim da mu uradim servis mali:
zamena filtera goriva,ciscenje karba i filtera u airbox-u,menjanje svecice,otvaranje dekle i podmazivanje kurble,ako budu trebale rolnice i kais da se zamenu i pranje skutera naravno.
slika ce biti danas nestizem sada da okacim.sve u svemu ja sam presrecan!
EDIT:Apriliu sam preveo na moje ime i registrovao idem sutra ujutru po nove tablice i saobracajnu.
e sada samo jos jedno pitanje!
sta mislite po vama da li da skidam zadnji blatobran ili ne?skinuo sam vec ovu plastiku sa dekle za blatobran me brine da mi neprska sve tu ispod sedista da mi nebaca pesak prasinu vodu itd...
pa bih molio da mi pomognete u ovoj dilemi.
evo slika!