Općenito > Propisi
ulovili me bez ičega
Jump33r:
--- Citat: road_runner - 29 Lipanj, 2011, 20:26:53 ---pored ove kazne mslm da nebum imal za plaćati nekome da mi žalbu napiše :sad1:
--- Kraj citata ---
A onda se malo potrudi i napravi to kako triba. Kazna ce ti sigurno bit umanjena, u najgoren slucaju moc ces platit na rate. :toothy12:
road_runner:
a ta žalba se osobno odnese u PP od kud je murjak i kaj onda dođe poziv na sud ili kaj? ???
jbg neuk sam :'(
marin-w:
--- Citat: road_runner - 29 Lipanj, 2011, 20:51:26 ---a ta žalba se osobno odnese u PP od kud je murjak i kaj onda dođe poziv na sud ili kaj? ???
jbg neuk sam :'(
--- Kraj citata ---
Da,u pp od iz koje je policajac.
Nikamo ti neides,dobit ces rijesenje doma. Sa eventualno novim uplatnicama ako ti smanje kaznu.
marin-w:
--- Citat: road_runner - 29 Lipanj, 2011, 19:54:31 ---ulovil me cajec na motoru, nisam imal ama baš niš, odnosno, imam vozačku al ju nisam imal sa sobom, ni regan skut koji nije moj. luftal sam se :drunken_smilie:
i on meni odma popiše kazne i da uplatnice...sad da ja vas pitam koji ste imali slične/iste slučajeve, kakav je postupak da se kazna oprosti ili eventualno smanji, punoljetan sam al idem još u šk i ovo mi je prvi prekršaj :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ljepo si izluftirao i starcima novcanike :toothy10:
3alfa3:
Plati kazne. A ne znam i da li ce vlasnik imat problema sto je dao upravljat nereganim vozilom. Da nemas dozvolu, a vozis tudje vozilo, sigurno bi i vlasnik dobio kaznu, ali ovako ne znam.
A vidim da imas 18 godina (pise u profilu) pa ocekuj kaznu, a zalbom mozda mozes umanjit cifru
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju