Općenito > Propisi

ulovili me bez ičega

<< < (3/10) > >>

road_runner:
a mozes ga je..t 500m od kuće, motor sam dobil od kuma pa je na njegvo ime, njegvo ime nije pital tak da nebu dobil kaznu, a smanjenje mislim trazit na temelju toga kaj sam skolarac i prvi je put.
Samo mi je vazno da nemoram na sud kad predam žalbu jer me sljedeci tj nema u hr  :sad1:

marin-w:

--- Citat: road_runner - 29 Lipanj, 2011, 23:29:09 ---a mozes ga je..t 500m od kuće, motor sam dobil od kuma pa je na njegvo ime, njegvo ime nije pital tak da nebu dobil kaznu, a smanjenje mislim trazit na temelju toga kaj sam skolarac i prvi je put.
Samo mi je vazno da nemoram na sud kad predam žalbu jer me sljedeci tj nema u hr  :sad1:

--- Kraj citata ---
   Pa preko broja sasije je valjda vidio tko je vlasnik i taj ce dobit kaznu za nereg motor,neosiguran motor a ti za ostalo.

matija91:
ja imo takodje problema sa cajcima i dobil uhh velku kaznu i dobih ukor i to je to... :toothy9: :drunken_smilie:

road_runner:
hmhm niš nije komentiral kaznu za vlasnika, vidjet ćemo  :dontknow:

road_runner:

--- Citat: Jump33r - 29 Lipanj, 2011, 20:22:29 ---Napišes zalbu na prekršajni nalog koji si dobija i dostavis to u policijsku postavu,nakon toga se to prosljeduje na sud.
Imas primjera zalba po netu koliko oces, a ako ti se neda zajebavat daj nekome neku paru da ti to sastavi kako triba.

--- Kraj citata ---
jel ima netko takav da pomogne u sastavljanju, mslm da mi je bolje da pomaže netko sa iskustvom nego da kopiram žalbe s neta? treba mi danas najkasnije   :help:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju