Općenito > Propisi
ulovili me bez ičega
marin-w:
--- Citat: hgc - 30 Lipanj, 2011, 18:41:16 ---sve kazne idu njemu.... ništa ne može ići na vlasnika vozila(osim kazne za neodjavu u roku 15dana)
znači ti budeš dobio i kaznu za bez vozačke i ti budeš dobio kaznu za upravljanjem nereganim vozilom itd... sretno :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
To je moguce jedino ako se nedavno promjenio zakon pa nisam upucen.
Sve kazne ce dobit vlasnik jedino ako vlasnik vozila kaze da mu nije dao dobrovoljno skuter ili ako ima kupoprodajni na njegovo ime koji ce pokazat i oprat ruke.
A vozac kao vozac dobit ce za sto je on kriv....
Po tome b trebalo pisat dvije zalbe na policiju ....1 vozac i 2 vlasnik
hgc:
gle ne može kazna za upravljanje neregistriranim vozilom u prometu ići na nekoga tko nije upravljao vozilom(vlasnik) :)
onaj tko je u tom trenu upravljao vozilom on snosi troškove/kazne....
steeef:
--- Citat: marin-w - 30 Lipanj, 2011, 18:53:24 ---To je moguce jedino ako se nedavno promjenio zakon pa nisam upucen.
Sve kazne ce dobit vlasnik jedino ako vlasnik vozila kaze da mu nije dao dobrovoljno skuter ili ako ima kupoprodajni na njegovo ime koji ce pokazat i oprat ruke.
A vozac kao vozac dobit ce za sto je on kriv....
Po tome b trebalo pisat dvije zalbe na policiju ....1 vozac i 2 vlasnik
--- Kraj citata ---
sve kazne dobiva vozač,za vozačku kacigu i neregan skuter.on ga je vozil i on je odgovoran..
vlasnik more dobit jedino kaznu kae dal na korištenje neregan skuter.
3alfa3:
Moguce to kaj pricate, ali pouzdano znam da vlasnik dobiva kaznu ako da upravljat vozilom osobi koja nema kategoriju. Dobro, to ovdje nije slucaj, ali pokazuje da ima slucajeva kad vlasnik bez obzira kaj je doma sjedio i gledo TV dobije kaznu
road_runner:
ako nema nikog tko bi mi mogao pomoći u pisanju žalbe može lock teme :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju