Kupio sam auspuh athena hyper racing,Mario je moj S6 sport pro naturpijao na 18.2ks,to sam sve namestio,i prvih 2km je motor super isao,iako nenastelovan itd,stavio sam diznu 85 i zicanu gljivu(sa 90 je mnogo trokirao),i isao je super,ja ga odma pusitm punim gasom,zakuca skalu ko od sale,i stanem da se ukljucim na glavni put,sacekam nekih 15-20 sec,dam pun gas i on samo poce trtrtr puf trtrtr puf puf...ja stanem sa strane,proverim,sve u redu...dovucem s enekako do kuce(na punom gasu jedva moze da razvije 30kmh),i kuci proveirms ve sot mi je palo na pamet...znaci probao sam i da sa diznom 80 skroz skinem filter,proboa diznu 90 i airbox,ali uvek tkao puca iz auspuha i trokira,kolko god vazduha da mu dam,cak sa diznom 80 i bez filtera prvo nece da primi gas,gusi se,krene da se gasi,jednostanvo ima mnogo malo goriva,i cim se malo razvrti opet pocne da trokira id a puca...proverio sam usisne lamelice,dobor su,nema nikakve simptome fals vazduha,palis puer,na leru radi super,probao sam da njegovu bobinu stavim na drugog piagga,on normalno radi,skidao sma magnet-sve u redu,skidao cilindar-sve u redu,vise nzm sta da mu radim....el ima neko ideju sta jos da proverim?Da,i svecicu sam probao drugu,i isto je...