bzvz si ga odjavio, kad tad ćeš se htjeti provozati i onda ćeš oko kući morati bježati ko neki kad ti susjedi pozovu muriju jer ti skuter nije registiran
ako se takač može voziti sa zipom sa team2 i roostom, kričavo zelenom i naranđastom kombinacijom po gradu onda možeš i ti s ovime, barem imaš brigu manje jer su kazne sad brutalne za neregistrirano vozilo
kad već uzimaš takav karb onda bi možda bolja opcija bila neki sa flat klipičem, tm24 ili 28, ili pwk 28 ili tako nešto.
a gledaj,show sam imao sa tim skuterom dok sam ga tero po naselju
evo par situacija:vozim se po glavnoj cesti,ovaj jedan konj ima nekih 50god zaljeva travu i vidi da dolazim i po meni u voznji pocme spricati j#bo sam mu mater na sve strane...
isti taj susjed dan prije toga,ja izlazim iz zavoja a on ispred zavoja sa sjekirom od pola metra mi zaprijeci put i ja ga vidio 10 m prije i na srecu se uspijem okrenuti i po gasu,nije zajebancija ni ja nisam mogao vjerovati
a da vi jebu mater i Boga sa ceste to je uobicajeno i naviknuo sam na to...
a opet da ga regam sutra dan mi mogu skinuti tablicu i opet sranje,tako da mi je ovo bolje a ima tu u blizini jedna zatvorena cesta do koje ja odguram skuter kada god hocu i tamo ga mogu terati koliko me volja...
a za karb cu vidjeti,28 mi je nekako preveliko za ovaj setup ali tm24 ili vhst 24 sto igor kaze mi se jako svidaju pa cu jos vidjeti
al ne zelim novi nego bi neki polovni kao ovaj dell 25 sto je sada uletio