Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

high midrace by M.F. TEAM - komentari

<< < (26/39) > >>

pralas:

--- Citat: doritos - 09 Srpanj, 2011, 19:52:36 ---pa kupiš klip za pia koji je 12bolcna ili mina klip 12bolcna klip i sve si rešio  ;D

Pralas, ti si lud, pa skuter s takvim dijelovima i nije za svaki dan il za po gradu, to je za šarafanje i 2sata voznje po nekoj stazi ili parkingu...mislim to vec svi znaju...neznam kaj si ocekivao.

--- Kraj citata ---
ja nezz kako si ti svog slozio,al ja sam sa svojim uredno svaki dan pravio ture od 50km bez j**** ti,karb je bio vrhunski nastelan i potrosnja nije bila velika za taj setup ;)
da nije roost puko jos bi se uvijek vozio ali jbg to je presudilo...
tako da te gluposti voznja 1 tjedno okacim mačku o rep,pa j****u nije to 2fast4race ili tcr da se vozim jednom tjedno...

pralas:

--- Citat: animatrix - 09 Srpanj, 2011, 20:12:38 ---ma e, i opet nagodinu ces ulupat novaca i novaca i provozat se par puta, nedajboze da ti zariba i opet ces plakat u 7. mj.. ako ti je vec ogranicenje 125, uzmi RS ili SX apriliu i vozi se

--- Kraj citata ---
hoces mi ti dati pare za rs-a? :toothy11:
jbt nezz ni kak cu zaraditi tih 6-7 tis. za sr 125 a za rs-a mi treba minimalno 2 000 eura...
i ne vidim razloga zasto se ne bi vozio na sr-u :dontknow:

gumy:
pa eto počela su ti sranja s pucanjem auspuha, to bi pokrpo pa bi opetnešto drugo ošlo, i na kraju si cjelo vrijeme prljav i masan jer ćeš više šarafati nego se voziti.
a sad opet sretno i s pronalaskom sr125 jer ga naći urednog je lutrija

SPecial:

--- Citat: gumy - 09 Srpanj, 2011, 21:03:36 ---pa eto počela su ti sranja s pucanjem auspuha, to bi pokrpo pa bi opetnešto drugo ošlo, i na kraju si cjelo vrijeme prljav i masan jer ćeš više šarafati nego se voziti.

--- Kraj citata ---

Ja imam odlicnu garnituru klip,cil,glava od SRke 125. Pa se javi ako zafali.

pralas:

--- Citat: gumy - 09 Srpanj, 2011, 21:03:36 ---pa eto počela su ti sranja s pucanjem auspuha, to bi pokrpo pa bi opetnešto drugo ošlo, i na kraju si cjelo vrijeme prljav i masan jer ćeš više šarafati nego se voziti.

--- Kraj citata ---
e pa bas to,i na kraju nemam nista jer se necu moci voziti po cesti...
vec ja imam na piku 2 sr125 iz Osijeka,uh da imam para sada :drunken_smilie:
sad jedino Boga moliti da se ne prodaju...jer cu popizditi ako budem moro uzeti 4t...

Spešal:ok,ali ima jos vremena do toga ;D
jbg sad ipak necu moci uzeti karb od tebe kada je doslo do promjene plana...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju