Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
high midrace by M.F. TEAM - komentari
doritos:
Ja opet kažem, 70cc nadrkan do ibera nije za svaki dan i za SVAKOGA :)
Ko PRVO, treba imati jebenu volju da se po tome stalno drka! Treba i znat , najlakše je reć da bude cviknuo odmah , ovo, ono...
Meni je u Čakovcu stalno nešto bilo sa motorm, pregrijavanje i zbok toga odmah slabije išao za 40%, voda na čep stalno itd...al na kraju je odvozio skuter do kraja i ja sretan :)
Nakon Čakovca trke znam kaj mi je činiti, kako i šta al kad opet dobijem volju naravno ...
Naravno da mi je najlakše staviti 180 mašinu na Zipa al trenutno me to ne zanima , ma da znam da će ići puno brže i bez puno problema sa hlađenjem i itd...
Jbg, nekoga prođe odmah to sa tim 70cc a nekog kasnije...
Jbg, tebi se to više neda ma da si ga tek nedavno složio. 70cc traži stalno neko unapredjenje mašine i ostaloga da se ide ka nekakvom savršenstvu !
bar ja tako razmišljam. jbg nisu svi isti... :icon_thumright:
pralas:
bas to,nije problem kupiti dijelove nego sve nastelati da ide a traje...moj je tako bio nastelan zato sam uredno prelazio tolike kilometre ko da serijalu imam a ne jaci midrace ;)
mene je drzalo jedno 2 godine,al jednostavno trebam skuter sa velikom tablicom,koji ide bolje nego midrace,traje i ne kvari se!
a i ovo ljeto me pocelo ubijati u pojam,vani vruce,ja imam vozacku a moram busom ici j**** ti sve zamracio sam...
tako da cu ovo sad na brzinu sloziti,da mogu nadoknaditi kilometre jer se nisam posteno navozo od 10mj :drunken_smilie:
Josip:
--- Citat: doritos - 09 Srpanj, 2011, 19:52:36 ---pa kupiš klip za pia koji je 12bolcna ili mina klip 12bolcna klip i sve si rešio ;D
Pralas, ti si lud, pa skuter s takvim dijelovima i nije za svaki dan il za po gradu, to je za šarafanje i 2sata voznje po nekoj stazi ili parkingu...mislim to vec svi znaju...neznam kaj si ocekivao.
--- Kraj citata ---
a postoji iglicasti sa klipnjace 12mm na bolcnu 10mm :icon_thumright:
SPecial:
--- Citat: pralas - 09 Srpanj, 2011, 21:44:15 ---
Spešal:ok,ali ima jos vremena do toga ;D
jbg sad ipak necu moci uzeti karb od tebe kada je doslo do promjene plana...
--- Kraj citata ---
Nema veze,turnuti cu ga u oglas,a ako nista,ici ce na jednu moju turpiju koja je za sada u planu razrade.
pralas:
eto jucer mi dovezao Laki ser. minarelli AC cilindar koji je na 1 specijali 40.4....znaci gore je sve novo!
dns sam preradio cilindar tj. sfušario jer mi se uopce nije dalo zajebavati s tim...
napravljeno je sljedece:
-prosiren ispuh jer je bio na pola zacepljen
-poliran ispuh
-dignut ispuh 1mm(sada je udaljenost 25.5mm)
-naostrena usisna pera
sa dizanjem ispuha nisam htio pretjerivati jer gore ide spuh od aeroxa sa katalizatorom ali npr da ide yasuni r gore spustio bi ga do nekih 23mm...
cilindar je namontiran i plastike hladenja oko njega...
jos se jedino cek gurtner 12 koji bi trebao sutra doci i onda odmah paljenje...
slika nemam,nije mi se dalo slikati...
ČAO,PUSA,BOK :-*
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju