Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

high midrace by M.F. TEAM - komentari

<< < (25/39) > >>

ivanm:
ma serijala rulz  ;D
 :sign020:

pralas:

--- Citat: ivanm - 09 Srpanj, 2011, 18:42:17 ---ma serijala rulz  ;D
 :sign020:

--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :frajer:
evo ovako stoje stvari,skut bi trebao upaliti do cetvrtka,sutra idem po cilindar pa ga trebam skroz preraditi...sve skupa mislim da ce ici bolje nego sto ocekujem za serijalu ;)

doritos:

--- Citat: B.E.G.A - 09 Srpanj, 2011, 13:39:54 ---Koji si ti lik,hahaha,de razmisli malo još   :dontknow:

Ja bi MetraKit odma uzeo,al jbg kad je 10 bolcna.

--- Kraj citata ---

pa kupiš klip za pia koji je 12bolcna ili mina klip 12bolcna klip i sve si rešio  ;D

Pralas, ti si lud, pa skuter s takvim dijelovima i nije za svaki dan il za po gradu, to je za šarafanje i 2sata voznje po nekoj stazi ili parkingu...mislim to vec svi znaju...neznam kaj si ocekivao.

Jump33r:
Doritos djelomicno si u pravu, skuter sa takvin setupon je za ulit u njega 50 kn u subotu navecer i proqurcit se sa 2 dira po gradu.
Poanta je da te se vidi i da mos provozat napaljene maloljetnice, koje ce ti onda dat da ti njih provozas.  :toothy12:

animatrix:
ma e, i opet nagodinu ces ulupat novaca i novaca i provozat se par puta, nedajboze da ti zariba i opet ces plakat u 7. mj.. ako ti je vec ogranicenje 125, uzmi RS ili SX apriliu i vozi se

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju