Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
high midrace by M.F. TEAM - komentari
doritos:
Poludiš ako svaki dan šarafiš i razmišljaš o faking semdadesetki! al fkt
mene jedno vrijeme primi pa stalno kemijam neš, šarafim pa me pusti i odmaram sa malićkom...tako ti to ide u tuniranju 70 kubikof ;D
ne pretjerivati preveć !
ja ni ne razmišljam o prelasku na BIG BOJLER jer mi to sigurno neće biti gušt ko faking sedamdesetka :icon_thumright:
naravno, sve u svoje vrijeme ...
pralas:
--- Citat: doritos - 09 Srpanj, 2011, 16:56:15 ---Poludiš ako svaki dan šarafiš i razmišljaš o faking semdadesetki! al fkt
mene jedno vrijeme primi pa stalno kemijam neš, šarafim pa me pusti i odmaram sa malićkom...tako ti to ide u tuniranju 70 kubikof ;D
ne pretjerivati preveć !
ja ni ne razmišljam o prelasku na BIG BOJLER jer mi to sigurno neće biti gušt ko faking sedamdesetka :icon_thumright:
naravno, sve u svoje vrijeme ...
--- Kraj citata ---
pričaj mi pričaj mi o sarafanju :drunken_smilie:
istina 70-ka je posebni gust al nakon 13 000 okretaja,al kada vozs nabuđeni BB doslovno vrvi od snage!
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: pralas - 09 Srpanj, 2011, 16:58:10 ---pričaj mi pričaj mi o sarafanju :drunken_smilie:
istina 70-ka je posebni gust al nakon 13 000 okretaja,al kada vozs nabuđeni BB doslovno vrvi od snage!
--- Kraj citata ---
Zato ja trenutno vozim R6icu 09g. em ga vrtim vise nego sta se hig end vrti..em ove Big bore igračkice ispadaju smješne :toothy11:
steta za projekt kad si vec tolko para ulupo,trebo si bit pametniji ;)
CoK:
a sta cemo mi kad nestane BBa? :(
treba ih slagat da traju vjecno i mazit i pazit :D
pralas:
--- Citat: CoK - 09 Srpanj, 2011, 18:06:19 ---a sta cemo mi kad nestane BBa? :(
treba ih slagat da traju vjecno i mazit i pazit :D
--- Kraj citata ---
:toothy12:
prodriver:ajde mi objasni kako vozis r6-icu kada imas 18god?
vozacku prije 20-te godine nemos dobiti osim ako nisi polozio a2 sa 18....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju