Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

high midrace by M.F. TEAM - komentari

<< < (23/39) > >>

B.E.G.A:
Koji si ti lik,hahaha,de razmisli malo još   :dontknow:

Ja bi MetraKit odma uzeo,al jbg kad je 10 bolcna.

pralas:

--- Citat: B.E.G.A - 09 Srpanj, 2011, 13:39:54 ---Koji si ti lik,hahaha,de razmisli malo još   :dontknow:

Ja bi MetraKit odma uzeo,al jbg kad je 10 bolcna.

--- Kraj citata ---
hahaha,ma ne da mi se vise zajebavati s tim igrackama kada imam a1 kategoriju i mogu si uzeti sr 125 BB ;)
i moram ovo sto prije sastaviti to je jos jedan razlog zasto slazem serijalu jer sam nasao posao i treba mi skut da bi mogao dolaziti...
oko 4mj sigurno uzimam nesta drugo(obavezno velika tablica i 2t) pa cu njega nabuđiti,tako da se bas ne j**** previse sto sada slazem serijalu ;)

jedino se j**** zbog toga sto sam tolike pare bacio,i onda shvatis da je serijala zakon!
BB je prava igračka za tuning,uzmimo za primjer sr150...stavis gore 172 ac,multivar,dellorto 25 i ide jebeno,traje a policija te moze samo gledati zbog velike tablice ;)

igor.sb:
nazalost 90% slicnih projekata je ovako zavrsilo

:dontknow:

pralas:

--- Citat: igor.sb - 09 Srpanj, 2011, 16:37:23 ---nazalost 90% slicnih projekata je ovako zavrsilo

:dontknow:

--- Kraj citata ---
moj projekt je bio zavrsen i skut se uredno vozio,i onda jednog dana puknuo roost ;D
zatim su trebali doci novi dijelovi,ali kada sam stavio sve na papir zavrtilo mi se i jos pogotovo kada znm da se necu moci voziti...
kako god ovo mi je najpametnija odluka definitivno....

čika igore trebo sam tebe odmah slusati kada smo jos bili na cugi rekao si nema kruha od toga al ja sam bio zaluđen sa čuningom 70-ica...
jbg u vecini slucajeva se to dogodi,onda shvatis da si se sj#bo i da je BB najboljsa opcija ;)

tomovzo666:

--- Citat: Domba - 07 Srpanj, 2011, 22:32:28 ---I moj savjet isto :)

Bolje serijala u garaži i cura u krevetu nego naturpijani skut u garazi i jastuk u krevetu  :toothy3:

--- Kraj citata ---
ha ha :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju