Tehnički kutak > Tuning skutera
SYM EURO JET X 50 - Veci klip ?
dado-tuning:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 02 Srpanj, 2011, 03:30:02 ---Pa dao si mu pogresne prijedloge..mogao si mu rec da rucno napravi tt-a,da ne kupuje :angry7:
I fora je u tome sto su dizne 10kn on treba da nosi covjeku koji ima svrdla bokte :redface:
--- Kraj citata ---
nije isto pravit spuh ili busit diznu....
busit diznu i to precizno moze skoro svako...
za pravit spuh po mjerama moze samo onaj ko se bavi sa time ili neko ko ima iskustva sa varenjm,savijanjem lima itd...
znam da je kao neka usporedba ali oped...
Miki-speedy:
--- Citat: dado-tuning - 02 Srpanj, 2011, 03:40:07 ---nije isto pravit spuh ili busit diznu....
busit diznu i to precizno moze skoro svako...
za pravit spuh po mjerama moze samo onaj ko se bavi sa time ili neko ko ima iskustva sa varenjm,savijanjem lima itd...
znam da je kao neka usporedba ali oped...
--- Kraj citata ---
Al si ti bukvalista bokte :angry7:
wonderkid:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 02 Srpanj, 2011, 03:30:02 ---Pa dao si mu pogresne prijedloge..mogao si mu rec da rucno napravi tt-a,da ne kupuje :angry7:
I fora je u tome sto su dizne 10kn on treba da nosi covjeku koji ima svrdla bokte :redface:
--- Kraj citata ---
dizna je 10kn a busenje traje 15sec i besplatno je ako poznas covjeka,dao sam mu samo prijedlog a on radi kaj hoce,a ti isto cjepidlacis u pm,ak je reko da ce stavljat 43mm klip u cilindar kaj se cudis onda kad bi iso busit diznu kad ne zeli kupit novi kit nego ide tezim putem,prestanimo spamat :redface:
damirdeluxe:
Ljudi cemu svadja ? ...dizna nije skupa, necu stedjeti na tome -.-" dakle zavrseno...
Sta mislite da li je potrebno da stavim veci karbutrator i vecu diznu ? ... nisam pitao ko bi to mogao praviti nego misljenje :D
Miki-speedy:
--- Citat: wonderkid - 02 Srpanj, 2011, 11:17:43 ---dizna je 10kn a busenje traje 15sec i besplatno je ako poznas covjeka,dao sam mu samo prijedlog a on radi kaj hoce,a ti isto cjepidlacis u pm,ak je reko da ce stavljat 43mm klip u cilindar kaj se cudis onda kad bi iso busit diznu kad ne zeli kupit novi kit nego ide tezim putem,prestanimo spamat :redface:
--- Kraj citata ---
Ne volim se svadjat,samo kazem,busenje dizni rade fuseri,zelim da te izvedem na pravi put :toothy11:
--- Citat: damirdeluxe - 02 Srpanj, 2011, 19:37:29 ---Ljudi cemu svadja ? ...dizna nije skupa, necu stedjeti na tome -.-" dakle zavrseno...
Sta mislite da li je potrebno da stavim veci karbutrator i vecu diznu ? ... nisam pitao ko bi to mogao praviti nego misljenje :D
--- Kraj citata ---
Ma nema potrebe veci karb,samo dizna
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju