Tehnički kutak > Tuning skutera

SYM EURO JET X 50 - Veci klip ?

<< < (7/8) > >>

damirdeluxe:
Karb mi je 12 , pa kontam da nece biti pomalen?
Klip sam narucio 43 mm

damirdeluxe:
I da... Kupio sam polovnog ZX-a ... Ide motor odlicno snjim dobio sam dosta snage i vise nego stoo sam ocekivao snijm... Ali rolice i oprugice nisam dirao... Fabricke rolice su mi 7.5 grama ? Koje bi trebao staviti sada ? 5.5 ili lakse ? ... I koje bi oprugice trebale ( Proizvodjac ,boja ) ??? :headbang:

wonderkid:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 02 Srpanj, 2011, 19:43:42 ---Ne volim se svadjat,samo kazem,busenje dizni rade fuseri,zelim da te izvedem na pravi put 

--- Kraj citata ---
mene netrebas izvest na pravi put,ja imam doma dovoljno m5 i m6 dizni da nastelujem svaki setup

damirdeluxe:
Ljudi ,meni ovdje treba pomoc -.-"    Mozetel se gdje drugo spamat ? :S

Miki-speedy:

--- Citat: damirdeluxe - 02 Srpanj, 2011, 19:46:11 ---I da... Kupio sam polovnog ZX-a ... Ide motor odlicno snjim dobio sam dosta snage i vise nego stoo sam ocekivao snijm... Ali rolice i oprugice nisam dirao... Fabricke rolice su mi 7.5 grama ? Koje bi trebao staviti sada ? 5.5 ili lakse ? ... I koje bi oprugice trebale ( Proizvodjac ,boja ) ??? :headbang:

--- Kraj citata ---
4,5-5
oprugice stavi zute

--- Citat: wonderkid - 02 Srpanj, 2011, 23:49:31 ---mene netrebas izvest na pravi put,ja imam doma dovoljno m5 i m6 dizni da nastelujem svaki setup

--- Kraj citata ---
pa eto ti imas,ne znaci da neko drugi nema  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju