Tehnički kutak > Tuning skutera
SYM EURO JET X 50 - Veci klip ?
wonderkid:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 01 Srpanj, 2011, 18:05:50 ---za diznu nikad nebi dao više od 9kn ::) a tek širenje dizni to vaši majstori koji vam rade slobodno ih nabijte naku**c jer se to tako ne radi ako se slaže setup precizno
--- Kraj citata ---
zato je najbolje biti sam svoj majstor i bar znas kaj radis :icon_thumright:
Miki-speedy:
--- Citat: wonderkid - 01 Srpanj, 2011, 13:31:14 ---15kn je na net stranicama jedna dizna,objasnil sam mu di moze ustediti i proc jeftinije,a i kad gledas zkj da das 15kn i cekas 3 dana dok ti dizna dode ako nema nikakvog moto ducana blizu pa ti neko to napravi za dabe samo tu pitas koji promjer ti je najbolji za taj setup,neznam kaj se cudis,u zadnje vrijeme sve je vise tih slucaja,i da kaj mislis da su svi na forumu tu tuneri?
--- Kraj citata ---
Al covjece kako ces ti znat jel npr. 90 il 92,a dobro vidis ako gledas koliku ulogu igraju 2 broja veca dizna..
A da ne pricam o tome koliki profesionalac moras bit da busis diznu i da potrefis u stotu :dontknow:
damirdeluxe:
E ovako kad smo kod dizni... U mene je karb 12 ...
a dizna 68...
Sta mislite da li bi trebao uzimati veci karb ? Da li je 16 dovoljan ,ako ne onda 17.5 ? ... I koja bi dizna bila solidna ? ...
wonderkid:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 01 Srpanj, 2011, 21:27:10 ---Al covjece kako ces ti znat jel npr. 90 il 92,a dobro vidis ako gledas koliku ulogu igraju 2 broja veca dizna..
A da ne pricam o tome koliki profesionalac moras bit da busis diznu i da potrefis u stotu :dontknow:
--- Kraj citata ---
dobro kaj je tebi,pa postoje svrdla tog promjera i covjek koji to radi,lol,kakav profesionalac,covjek samo treba znat radit svoj posao i on ce to bez pola frke napravit,uostalom kaj si se toga copil kaj pijan plota,dal sam covjeku samo prijedlog gdje ustedjet najvise i nisam nigdje reko da je to najbolji nacin,ne prakticiram to jer imam doma setove dizni za stelanje i bok
Miki-speedy:
--- Citat: wonderkid - 02 Srpanj, 2011, 02:12:09 ---dobro kaj je tebi,pa postoje svrdla tog promjera i covjek koji to radi,lol,kakav profesionalac,covjek samo treba znat radit svoj posao i on ce to bez pola frke napravit,uostalom kaj si se toga copil kaj pijan plota,dal sam covjeku samo prijedlog gdje ustedjet najvise i nisam nigdje reko da je to najbolji nacin,ne prakticiram to jer imam doma setove dizni za stelanje i bok
--- Kraj citata ---
Pa dao si mu pogresne prijedloge..mogao si mu rec da rucno napravi tt-a,da ne kupuje :angry7:
I fora je u tome sto su dizne 10kn on treba da nosi covjeku koji ima svrdla bokte :redface:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju