Tehnički kutak > Tuning skutera

SYM EURO JET X 50 - Veci klip ?

<< < (4/8) > >>

dado-tuning:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 30 Lipanj, 2011, 20:15:52 ---Jesi dobro?  ::) :sad1:

--- Kraj citata ---
zasto nebi bio dobro?
ljepo mu je objasnio...

Miki-speedy:

--- Citat: dado-tuning - 01 Srpanj, 2011, 01:34:51 ---zasto nebi bio dobro?
ljepo mu je objasnio...

--- Kraj citata ---

--- Citat: wonderkid - 30 Lipanj, 2011, 20:09:44 ---ispast ce te jeftinije nego kit ali nece ici ko da je base kit tako da,motoru nemoze stetiti,ovisi koliko ima mjesta za brusenje ali mislim da 43 bi mogao ici unutra,diznu netrebas ni kupiti vecu,saznas koji ti je promjer sad i razbusis na veci promjersa mm svrdlom dok klip mozes nac za 180 na sc ili sipu meteorov za kojeg neznam kakve je kvalitete i majstora jos platis i to je ta cifra ali sigurno manje isplativija u pogledu performanse od nekog base kita

--- Kraj citata ---
Ne znam koji jos tuner busi dizne svrdlom,boktee pa 10kn je

dado-tuning:
onda nije to to!  :toothy9:
ma dizna je najmanji problem... :headbang:

wonderkid:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 01 Srpanj, 2011, 01:41:01 ---Ne znam koji jos tuner busi dizne svrdlom,boktee pa 10kn je

--- Kraj citata ---
15kn je na net stranicama jedna dizna,objasnil sam mu di moze ustediti i proc jeftinije,a i kad gledas zkj da das 15kn i cekas 3 dana dok ti dizna dode ako nema nikakvog moto ducana blizu pa ti neko to napravi za dabe samo tu pitas koji promjer ti je najbolji za taj setup,neznam kaj se cudis,u zadnje vrijeme sve je vise tih slucaja,i da kaj mislis da su svi na forumu tu tuneri?

Iwo SR Tuono:
za diznu nikad nebi dao više od 9kn  ::) a tek širenje dizni to vaši majstori koji vam rade slobodno ih nabijte naku**c jer se to tako ne radi ako se slaže setup precizno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju