Tehnički kutak > Tuning skutera

SYM EURO JET X 50 - Veci klip ?

<< < (3/8) > >>

damirdeluxe:
Opremu sam nasao povoljno , ispast ce me dosta jeftinije nego neki kit
Jos nisam 100 % odlucio da ovom cinim. Nisam siguran da mi ovo nece unistiti motor ?

Crazy Kuree:
S dobrim klipom trajat će kao i serijala nema se tu šta skratit vijek. Ako ti je skuter sym pa mogo bi klip trajat i duže nego taj što već imaš

Miki-speedy:

--- Citat: damirdeluxe - 30 Lipanj, 2011, 01:59:03 ---Opremu sam nasao povoljno , ispast ce me dosta jeftinije nego neki kit
Jos nisam 100 % odlucio da ovom cinim. Nisam siguran da mi ovo nece unistiti motor ?

--- Kraj citata ---
A koji kit je u pitanju?

wonderkid:

--- Citat: damirdeluxe - 30 Lipanj, 2011, 01:59:03 ---Opremu sam nasao povoljno , ispast ce me dosta jeftinije nego neki kit

--- Kraj citata ---
ispast ce te jeftinije nego kit ali nece ici ko da je base kit tako da,motoru nemoze stetiti,ovisi koliko ima mjesta za brusenje ali mislim da 43 bi mogao ici unutra,diznu netrebas ni kupiti vecu,saznas koji ti je promjer sad i razbusis na veci promjersa mm svrdlom dok klip mozes nac za 180 na sc ili sipu meteorov za kojeg neznam kakve je kvalitete i majstora jos platis i to je ta cifra ali sigurno manje isplativija u pogledu performanse od nekog base kita

Miki-speedy:

--- Citat: wonderkid - 30 Lipanj, 2011, 20:09:44 ---ispast ce te jeftinije nego kit ali nece ici ko da je base kit tako da,motoru nemoze stetiti,ovisi koliko ima mjesta za brusenje ali mislim da 43 bi mogao ici unutra,diznu netrebas ni kupiti vecu,saznas koji ti je promjer sad i razbusis na veci promjersa mm svrdlom dok klip mozes nac za 180 na sc ili sipu meteorov za kojeg neznam kakve je kvalitete i majstora jos platis i to je ta cifra ali sigurno manje isplativija u pogledu performanse od nekog base kita

--- Kraj citata ---
Jesi dobro?  ::) :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju