C/p
Neki kažu da su ih pregazili skuteri, ali ima nas još koji ih poštujemo, popravljamo rastavljamo i friziramo
cijeli grad pun nekih skutera, a meni nepojmljivo zašto ih svi kupuju
jel vas nije sramota voziti se na ženskom vozilu, i to u položaju sa skupljenim nogama i kao da sjediš u košaru, za njega dati masu para.
Ja nekužim zašto vi svi tu brijete na skutere… frend plati Speed fight 2 -16 000 kn a ide 80km/h još sad kad je došo novi zakon mora ić 50
motori koji imaju mjenjač nemoraju ići na mjerenje brzine
Ja lijepo za 1000 kupim ramu od tomosa BT50-N koji ima ful plastike za razliku od bt50-s!
Onda na njega stavim mašinu od tomos elektronke E90 (9KS, 100km/h, niklovani cilindar) isto za 1000kn
i još s rezonantnim MF 3 Power auspuhom digneš ga na 11-12KS
brzina 120km/h
Onda još ako hoćete veću snagu malo ga nafrizirate (poliranjem kanala,olakšanjem dijelova u mašini, povećanjem kompresije….)
Eto za 2000 kn imate jako lijep i brz tomos, zamjenski dijelovi su jako jeftini za razliku od skutera i lako ga sami možete servisirat, a ne kao skutere koje morate nositi na servis gdje vas podkradaju!
Eto znači 2000 kn (+auspuh još 350kn), 120km/h … pa sad lijepo razmislite šta je bolje tomos ili skuter