Tehnički kutak > Tuning skutera
Polini
pralas:
--- Citat: marin18 - 26 Lipanj, 2011, 21:09:38 ---pa for race je rađen za corsu, brijem da je taj spuh najbolja opcija za taj kit
--- Kraj citata ---
je,osim ako ne zelis izvuci maksimum a sa for race spuhom to sigurno nes napraviti :P
treba poturpijati corsu+c16 pa da vidis veselja ;)
marin18:
--- Citat: pralas - 26 Lipanj, 2011, 21:17:09 ---je,osim ako ne zelis izvuci maksimum a sa for race spuhom to sigurno nes napraviti :P
treba poturpijati corsu+c16 pa da vidis veselja ;)
--- Kraj citata ---
mislim da bi bilo dovoljno prilagodit cilindar za taj spuh i ubacit klip s jednom karikom ;D
pralas:
--- Citat: marin18 - 26 Lipanj, 2011, 21:25:12 ---mislim da bi bilo dovoljno prilagodit cilindar za taj spuh i ubacit klip s jednom karikom ;D
--- Kraj citata ---
za klip sa jednom karikom trebaju okretaji znaci for race otpada,nardo/shot ili c16 ;)
Crazy Kuree:
Pa šta ako je pravljen za corsu, sa c16 bez da se dira cilindar ide bar 30% bolje. Forrace je optimalno rešenje i vjerujem da bi corsa imala jako dug vijek trajanja uz njega ali to isto ko zx kad staviš na base kit
marin18:
--- Citat: pralas - 26 Lipanj, 2011, 21:27:11 ---za klip sa jednom karikom trebaju okretaji znaci for race otpada,nardo/shot ili c16 ;)
--- Kraj citata ---
Ja sam mislio na c16 ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju