Tehnički kutak > Tuning skutera
Polini
IceMan:
koliko ja vidim oba su za piaggio masine...u cijeni su razlike 2 €, jedina razlika je sta se prvi prodaje na SIP-u a drugi na Scooter Attack-u...ovaj auspuh je Polini For Race 2 i koristi se za midrace kiteve :icon_thumright:
dino895:
--- Citat: IceMan - 26 Lipanj, 2011, 12:01:20 ---koliko ja vidim oba su za piaggio masine...u cijeni su razlike 2 €, jedina razlika je sta se prvi prodaje na SIP-u a drugi na Scooter Attack-u...ovaj auspuh je Polini For Race 2 i koristi se za midrace kiteve :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Uglavnom za polini corsu...mislim to je jako dobra kombinacija :icon_thumright:
zipst:
mene zanima oce ko kupit polini evo za minarelli :toothy12: :toothy12:
Crazy Kuree:
Aj šalu na stranu ali tema nema smisla, nema se šta raspravljat o polini vs. polini djelovi ::) Na slikama su oba za minarelli, jedan je forrace 2 a drugi forrace 3. Inače auspuh je za base super, za corsu ili neki drugi "midrace" postoje bolja rešenja
marin18:
--- Citat: Crazy Kuree - 26 Lipanj, 2011, 20:49:25 ---Aj šalu na stranu ali tema nema smisla, nema se šta raspravljat o polini vs. polini djelovi ::) Na slikama su oba za minarelli, jedan je forrace 2 a drugi forrace 3. Inače auspuh je za base super, za corsu ili neki drugi "midrace" postoje bolja rešenja
--- Kraj citata ---
pa for race je rađen za corsu, brijem da je taj spuh najbolja opcija za taj kit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju