Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini

<< < (4/11) > >>

Bero:
vozio sam corsu i for race, corsu i nardo, due+ i for race i due + i nardo.

Rarlika je bila u tome da na korsi forrace daje max snagu na 11500 a nardo na 11800. nardo setup je bio mrvicu snažniji.

dok je kombinacija na due+ davala iste rezultate samo kaj se s nardom više vrtio u krajnoj brzini za 200 okretaja

jedino izrada starog for racea onog iz 2003 nije baš najsretnija, ali kaj možeš :dontknow:

dino895:
Daj onda kažite...dali bi bilo dobro stavit polini corsu i c16...mislim dali se isplati više nego corsu i for rece mislim dali bi imala više snage  :dontknow:

pralas:

--- Citat: dino895 - 27 Lipanj, 2011, 23:45:15 ---Daj onda kažite...dali bi bilo dobro stavit polini corsu i c16...mislim dali se isplati više nego corsu i for rece mislim dali bi imala više snage  :dontknow:

--- Kraj citata ---
naravno da bi imala vise snage,pa c16 je jaci od forrace spuha oko 1000 okretaja ako ne i malo vise...
samo ja bi onda preradio corsu i blok motora e to bi onda bilo to ali i bez prerade opet ide dosta bolje sa c16 ;)

dino895:
E pa to sam i mislio jer baš i nisam za neke prerade novog kita koji dođe 1500 kn  :laughing7: A i neznam  :binkybaby:

Uglavnom...koji bi onda bilo dobro staviti vario,karb... isto neki od polinija ili  :dontknow:

pralas:

--- Citat: dino895 - 27 Lipanj, 2011, 23:51:41 ---E pa to sam i mislio jer baš i nisam za neke prerade novog kita koji dođe 1500 kn  :laughing7: A i neznam  :binkybaby:

Uglavnom...koji bi onda bilo dobro staviti vario,karb... isto neki od polinija ili  :dontknow:

--- Kraj citata ---
daj nekom da ti preradi,jer je steta voziti NE preradenu corsu na c16...
karb 19/21,vario:multivar,hebo ng,polini speed control...
ima tu jos dosta stvari koje moraju ici na takav setup

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju