Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: agregati  (Posjeta: 2248 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline vikta

• Tržnica : (+5)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: malaguti f15
  • Moja Kaciga: -
agregati
« : 25 Lipanj, 2011, 19:39:40 »
pozdrav svima,znam da je ovo forum skutera ali molim za pomoc ako netko zna gdje bih mogao nabaviti dijelove za agregat,benzinski,snage 750w,zove se Gude,njemacke proizvodnje,otisli su mi nekakvi magnetni namotaji,imaju svrhu kao i platine,ne mogu nigdje naci nista,a treba mi hitno,molim sve za pomoc,hvala i zivili

Offline cona_rab

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rab
  • Moj Skuter: Aprilia SR 150
  • Moja Kaciga: UVEX PS430
Odg: agregati
« Odgovori #1 : 27 Lipanj, 2011, 02:01:09 »
 :hello:

Offline Miki-speedy

• Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Nexus 250
« Odgovori #2 : 27 Lipanj, 2011, 02:14:13 »
pozdrav svima,znam da je ovo forum skutera ali molim za pomoc ako netko zna gdje bih mogao nabaviti dijelove za agregat,benzinski,snage 750w,zove se Gude,njemacke proizvodnje,otisli su mi nekakvi magnetni namotaji,imaju svrhu kao i platine,ne mogu nigdje naci nista,a treba mi hitno,molim sve za pomoc,hvala i zivili
Pozdrav,
Imas toga u ovlastenom servisu i prodavnicama za agregate,kosilice i ostale masine :icon_thumright:

Offline vikta

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: malaguti f15
  • Moja Kaciga: -
« Odgovori #3 : 27 Lipanj, 2011, 17:58:48 »
ne mogu nigdje u hrvatskoj naci servis za te agregate,znam i sam da to mogu naci u servisima,ako ih uredjaj ima,ipak,hvala

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Zippo Friends Croatia
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #4 : 27 Lipanj, 2011, 18:03:43 »
a da nam za početak kažeš iz kojeg si mjesta? :toothy10:

Offline Vito30

• forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Piaggo
« Odgovori #5 : 22 Veljača, 2016, 14:02:27 »
Pozz svima, vidim da se ovdje raspravlja o električnim agregatima :) pa eto da i ja pitam, koji je bolji veliki ili mali agregat za vikendicu i dali netko zna razliku u cijenama, jer nigdje na netu to ne piše? Hvala na odgovoru !

Offline JosipMarijanovic

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: VG
  • Moj Skuter: Runner :)
  • Moja Kaciga: HJC CS14
  • MojSetup: Black Trophy
  • MojSpuh: ZX
« Odgovori #6 : 22 Veljača, 2016, 14:20:23 »
Pozz svima, vidim da se ovdje raspravlja o električnim agregatima :) pa eto da i ja pitam, koji je bolji veliki ili mali agregat za vikendicu i dali netko zna razliku u cijenama, jer nigdje na netu to ne piše? Hvala na odgovoru !

Pozdrav,

Sta ti znaci veliki ili mali agregat? Fizicka velicina? Snaga? Za sto ti treba tocno? Da bi imao povremene strujne alate spojene ili za stalnu struju u kuci? Jeftiniji agregati nemaju stalnu frekvenciju i napon prilikom mjenjanja opterecenja i znaju izgoriti uređaji. Također neki uređaji nece ni radili lijepo na takvoj mrezi kao npr noviji televizori. Agregati koji to imaju stabilan napon i frekvenciju kostaju od 30.000kn pa na vise i uglavnom su u dizelskoj izvedbi. Jos nisam vidio benzinski agregat da ima naprednu elektroniku. Ovisi isto jel trebas monofazni ili trofazni. Pa imas glasne i ultra tihe agregate. 

I na kraju sazetak oko potrosnje goriva sa kojom svi odustanu od agregata na vikendici osim u opciji di ga trebaju za povremenu struju za alat. Nema tu nikakve racunice oko cijene struje jer je ovo skuplje najmanje 4 puta od stalnog prikljucka.