Tehnički kutak > Tuning skutera

Turpijanje base cilindra

<< < (4/10) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: pralas - 27 Lipanj, 2011, 11:49:58 ---aa jel se ti sjecas tvog malossi sporta sta smo mu napravili :icon_biggrin:
jos da smo imali pravi alat i napravili 2 boost porta po 3mm :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
da,upravo to,najbolja varijanta bi bila nac negdje par unistenih cilindara i izvjezbat se ako vec ne zna uz dobar alat sve je moguce :frajer:

Crazy Kuree:

--- Citat: pralas - 27 Lipanj, 2011, 11:49:58 ---aa jel se ti sjecas tvog malossi sporta sta smo mu napravili :icon_biggrin:
jos da smo imali pravi alat i napravili 2 boost porta po 3mm :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
Ide za koji dan kod tokara, da mu riješim timminge pa ću da vidim koliko sam dobio s tim svim  ;D

pralas:

--- Citat: Crazy Kuree - 27 Lipanj, 2011, 16:04:42 ---Ide za koji dan kod tokara, da mu riješim timminge pa ću da vidim koliko sam dobio s tim svim  ;D

--- Kraj citata ---
ajde neka neka bas me zanima kako ce ici :)
naci cemo se jedan dan pa da vidis makinu ;D

Crazy Kuree:
Eto složio sam, ide daleko iznad klase svoje, skače ko lud na gas. Imam neki problema kasnije nakon 50 utuši se a mislim da nije do smjese, to ću još vidit i prevrtaje previše reko bi da se vrti ko sa c 16  :drunken_smilie:

pralas:

--- Citat: Crazy Kuree - 30 Lipanj, 2011, 14:51:06 ---Eto složio sam, ide daleko iznad klase svoje, skače ko lud na gas. Imam neki problema kasnije nakon 50 utuši se a mislim da nije do smjese, to ću još vidit i prevrtaje previše reko bi da se vrti ko sa c 16  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
turpija cini čuda ;D
moram si kupiti nastavke za biax,svi su osli u k**ra* pa poturpijati metrakit ;)
e da,skratio sam ona pera na cilindru i sada su totalno prilagodena sa preradenim blokom ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju