Tehnički kutak > Tuning skutera

Turpijanje base cilindra

<< < (5/10) > >>

ivanm:
ja bi samo ovak proširio ispuh

Miki-speedy:

--- Citat: ivanm - 30 Lipanj, 2011, 15:05:18 ---ja bi samo ovak proširio ispuh

--- Kraj citata ---
I plus to prilagodit ga auspuhu na izlazu

Ghoul:
potpis na ovo kaj ivanm veli!

imal sam malossi sport sa 1,5 mm dignutim ispuhom, prosirenim, poliranim, prosiren izlaz, sa Stage 6 pro ispuhom, klipom od due+ (jedna karika), 21 s6 black edition dellorto, pune polutke radilica..bla bla bla, gro preinaka...i islo je ko sumanuto! okretnog momenta ko kenje, linearno nabiranje duz cijelog revbanda...bas je fino islo!
XD nazalost prekratko jer mi je na kojih 110 pao airbox sa usisa i napravio havariju! sad na polici ceka bolje dane kad nabavim 48 klip za dueta  :toothy3:

Crazy Kuree:
Ja sam ipak malo pretjero sa turpijom iako sam se i nado tome (nešto kao corsa pa i jače) :icon_biggrin:, auspuh sad mora bit izvan rezonance inače bi bila rupa u ubrzanju al opet ide brutalno i bar 30% bolje nego seriski sport s yasuni R, sad bi savršeno lego shot ili nardo, da napomenem da sam isfušario cilindar tako da je na njemu i modularna glava od due+  :headbang:. Za yasuni R bi trebalo za pola mm skinit gornji dio cilindra, ispuh 34mm u strane (može još ali...) i jedan mm prema gore, uz ispuh prilagođen flanđi i usisi dole prošireni kao i blok to bi bilo perfekt

Crazy Kuree:
Ipak nisam pretjero, stavio sam lakše umjesto teže valjke (zbunio se) i super je išlo al prevrtavalo pa sam mislio da to tako mora bit zbog timminga, ide sad super i u rezonanci. za 1mm su timminzi dignuti a oni pola je na squsih otišlo ispuh je 34 širen i dva mm prema gore. Najviše mi se sviđa koliko je snage dobio na zadnjem kad vozim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju