Tehnički kutak > Tuning skutera
Turpijanje base cilindra
ivanm:
AC kitevi imaju nešto niže timinge i manji ispuh od LC... zato ih je poželjno malo preraditi ali polini sport LC je već dosta jak, ali ako ga misliš vozit na jačem spuhu tipa forrace ili nardo onda se poturpija malo... ko npr corsa..
ali sa yasuni R-om ne treba niš turpijati.... malo zagladi rubove da budu glatki i to je to.. (jer dr ima slabu završnu obradu)
Iwo SR Tuono:
jel probo tko polini sport poturpijat prema corsi
marin18:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 26 Lipanj, 2011, 13:36:08 ---jel probo tko polini sport poturpijat prema corsi
--- Kraj citata ---
meni je frend to napravio...vozio sam na nardu,karbu 21,malossi primarom itd. islo je ludo ;D
Miki-speedy:
Evo danas sam naturpijao lifana 2t,razlika je vise nego ocita,ispuh dignes za 1-2mm iako je bolje prvo izracunat i sve 5 :icon_thumright:
Btw imas onaj airsal sport malo skuplji od dr.evo a ima dosta potencijala sad na tebi je da biras :icon_thumright:
pralas:
--- Citat: Crazy Kuree - 26 Lipanj, 2011, 02:58:00 ---Naravno da se osjeti razlika i to dobro al ko zna uradit kako valja. Boost kanale uopće ne treba dirat to ionak izlijeće skoro sve na ispuh. Ispuh se da fino sredit, kanale koji sjedaju na blok kao i sam blok i još spustit cilindar i squish sredit
--- Kraj citata ---
aa jel se ti sjecas tvog malossi sporta sta smo mu napravili :icon_biggrin:
jos da smo imali pravi alat i napravili 2 boost porta po 3mm :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju