Općenito > Maxiskuteri
usporedba cijene dijelova aktualnih skutera
coko:
nisi fulao temu s obzirom da ćeš nadopunit je s dragocijenim nam računima za ovu temu ,samo bilo bi nam(bar meni) zanimljivije da imaš račun od originalnih dijelova . . . dakle uobičajno je da se uzima nekih 1-2 % za ponudu po stavkam s tim kad kupiš u tom istom dućanu tu proviziju dobiješ natrag :icon_scratch: nije baš jednostavni napraviti ponudu ,iziskuje puno vremena.. . . :icon_scratch:
evo sad si u temi ,nadam se da ćeš nam doturiti neke korisne inf. dakle cijene originalnih dijelova radi usporedbe :hello:
tomovzo666:
--- Citat: coko - 25 Lipanj, 2011, 23:31:16 ---nisi fulao temu s obzirom da ćeš nadopunit je s dragocijenim nam računima za ovu temu ,samo bilo bi nam(bar meni) zanimljivije da imaš račun od originalnih dijelova . . . dakle uobičajno je da se uzima nekih 1-2 % za ponudu po stavkam s tim kad kupiš u tom istom dućanu tu proviziju dobiješ natrag :icon_scratch: nije baš jednostavni napraviti ponudu ,iziskuje puno vremena.. . . :icon_scratch:
evo sad si u temi ,nadam se da ćeš nam doturiti neke korisne inf. dakle cijene originalnih dijelova radi usporedbe :hello:
--- Kraj citata ---
lik je rekao 180 kn samo da mi izvuce ponudu,a ne da ce mi te pare vratit ako uzmem djelove,kod njega,efz tu sa shopa decko mi izvukao ponudu za 2min,i to sa originalnim i zamjenskim,djelovima i to vise mogucnosti,npr,alu ili gusani kit,ta i ta radilica itd,+ besplatno savjetovanje koji bi dio bio bolji,ali taj mail sa tom ponudom nemam,imam samo racun od djelova koje sam kupio,
coko:
sve je dobro samo da tema zaživi :toothy9:,te da imamo uvid ko je ustvari naj skuplji ,jer svi motorčeki na kraju krajeva trebaju dijelove koje život znače ,i lovu naravno :sad3:
tomovzo666:
evo ovako, posto nisam bio u mogucnosti skenirati racun,pa cu napisati ovako cjene djelova,
znaci to su cjene djelova,tu na forumu sa webshopa
- cilindar,glava,klip karike i sve ostalo sto ide sa tim,BGM ORIGINAL 50ccm piaggio aluminium-752.45kn,gusani kit je oko -100kn jeftiniji
- prirubnica, BGM PRO 50ccm piaggio -112.35kn
- set brtvi glave,piaggio 50ccm -37.44kn
- radilica,BGM ORIGINAL 50ccm piaggio-527.44kn
- set lezajeva i semeringa,BGM piaggio 50ccm-242.20kn
- iglicasti lezaj malossi, 12x17x16 piaggio -104.84kn
- set brtvi za karb,DELORTO17.5,PHVA -56.45
- akumulator CIAK starter YB4L-B -113.16knmislim da je taj akumulator bio na nekoj akciji,nisam siguran
JogFromYamaha:
sta se cudite pazi sad ovo
suzuki morini masina
aprilia prirubnica 296kn - suzuki katana prirubnica 62kn (u suzukijevom servisu)
set dihtunga termogrupe 185kn - set dihtunga svih 81kn (dihtung cilindra malog i velikog bloka, prirubnice,....
karike 165kn - 32kn komad = 64kn
remen 204kn - 112kn
radi se o orginalnim djelovima iz servisa
remeni su identicni i prirubnice i sve samo na jednom pise suzuki na drugom aprilia
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju