Općenito > Maxiskuteri
usporedba cijene dijelova aktualnih skutera
coko:
dakle ko ima saznanja o cijeni dijelova bilo kojeg prizvođača skutera da ih usporedimo te zaključimo nešto pametno tj da vidimo ko nas naj više pljačka s visokim maržama . . ??? bilo bi zanimljivo usporediti s cijenom dijelova u italiji npr ili ebyu. . . čini se da imamo "fenomen" naj skupljih dijelova u okružju ili se varam :dontknow:
coko:
po mogućnosti priložiti račun ,no nije uvijet.. dakle sva saznanja o cijeni rezevnih dijelova aktualnih skutera . . . možda nekom pomognemo oko odabira prometala ,jer nije uvijek jeftino ono što se čini na prvi pogled :sad1:
pajo:
zanimljiva tema :icon_thumright:
evo naprimijer što se tiče "piaggio"rezevnih dijelova i ostalih zamijenskih dijelova tipa rms,motoforce itd...
evo jedan banalan primijer obična lulica za sviječicu NGK u piaggio dučanu 80kn,a kod kreše ista takva lulica u original pakiranju 25kn :icon_scratch:
znači identične lulica samo piaggio pakiranje i cijena više nego dupla :icon_scratch:
to je samo jedan običan primijer di ljudi pod navodnicima kupe original dio piaggio,a ustvari piaggio uzme od rms i prepakira u svoje pakovanje i prodaje za dosta vaču cijenu.
primijer RMS varimata za piaggio 50cc di se točno vide oznake TGB a vijerujem da je cijena ovog kopleta rms-a drastično manja nego da ga kupiš u piaggio dučano i njihovom pakiranju :icon_thumright:
coko:
jednom kupio kod piggia filter za bezin u origi.pakovanju 80 kn ,skoro ili potpuno isti može se kupiti za 15 kn u prodavnici auto dijelova . . .
no to nije ova tema ! mislio sam na usporedbu cijena originalnih dijelova !!!!!!!
RMS-TGB !? navodno je TGB najveći proizvođač variomata u svijetu,načuo!?
tomovzo666:
meni trebala hrpa nekih djelova,odem kod, piaggiovog ovlastenog distributera, u vinkovcima,dam liku papir sa popisom djelova,on gleda i kaze da i,kazem ja njemu kupio bi te djelove,jel mi moze izvuci ponudu,tek toliko da vidim koliko sta kosta,da se mogu sracunati,kaze meni lik,da ti izvucem ponudu to ce te kostati180kn,zamislite vi to,ja bi kupio djelova kod njega u trgovina za 3-3500kn,a on meni kaze da mu dam 180kn da mi izvuce ponudu,ja mu istrgnem onaj papir sa popisom djelova iz ruku i zalupim vratima tako da se cjela radnja zatresla,koji bezobrazluk i lopovluk,ali srecom rego se na ovaj forum i spojio se sa deckima koji vode webshop i kupio sve te djelove za 2000kn iako su zamjenski,ja dobro prosao,a tu trgovinu, ne bi vise usao u nju, da mi kaze da dodjem da ce mi dati neznam sta,kada nadjem racun tih djelova uploadam ga,pa ako vam sta te cjene mogu pomoci pri usporedbi,vjerovatno da sam fulao temu,ako jesam,nek admin brise :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju