Kako odtkud,na ovom forumu se iskustva prenose od 12tog koljena
Ako ćemo iskreno, meni je puko jedan klip na due +, ali ne zbog njegove "nekvalitete" nego zbog toga jer sam se mjenjao za taj due tako da sam dao svoj stari polini sport.
Razlog je bio jednostavan:
-Kit nije bio tamnoljubičaste boje kakav bi trebao biti, nego ZLATNE, a glava je bila skoro CRNA. Zbog čega? Zbog pregrijavanja, lik od kojeg sam ga uzeo vozio je karb 12, termostat, serijski auspuh sve idealno da ga skuri.
kad sam mjerio dimentiju stubline ona je bila previše elipsasta, naravno da je baš klip, a ne KARIKA (koja inače zapinje za ispuh) zapeo za njega i slomio klip.
To se desilo odmah dok sam ga montirao unutar 1000 km čim sam ga dizao u okretaje s nardom i tako je njegova trenutna slabost došla do izražaja.
-Obavio sam drugo brušenje, vozio oko 7000 kada sam išao maksimalno proširiti ispuh (onda je ekstremna mogućnost zapinjanja karike), vozio sam oko 4000 i onda je kod hladnog starta zapela karika i motor klasično zaribao.
-Sad gore due+ isto rabljeni kojem je učinjeno drugo brušenje i tuniran ispuh već oko 10000 km kojeg sam gazio i s roostom tako da klipovi nikada nisu bili problem, osim kad sam ih sam uništio
A ova generacijska iskustva su od ljudi koji voze serijalu i ZX pa su čuli od frendovog frenda da on ima frenda da se to njemu desilo.
Vidio sam jedino da na GUS cilindrima pucaju ona "ušesa koja idu u blok" to je zbog velike krutosti, ali prvenstveno sam vidio na malossi sportu i kitovima te klase
Sve mogu potvrditi pričom i slikama, što generacije nemogu. Ali moguće da su preprčavali moje iskustvo
-Puknuti klip, zaboravio sam napomenuti da je bolcna imala 0.5mm hrapavo udubljenje u sredini gdje dođe ležaj. Materijal izgubio svojstvo? ali razlog je excentar klipa to je sigurno
-Preširoki ispuh, zadovoljstvo je trajalo neko vrijeme
Zaključak, da se opet nešto takvo desi novi kit bi bio: Due +