Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
leovince nitijedan spuh ne pase glatko na serijsku termogrupu nego treba napravit dihtunga od klingerita ili predelati nosac jer inace proprdava tam s prednje strane
pase svaki bez problema samo treba znat nariktat nosac spuha
evo ko mi ga montira frajer je! ste sigurni da je moguće montirat vertikalnog na horizontalni??
svaki zx kojeg sam dosada montirao na minu nije sjedio kako spada. probaj ga samo na cilindar pritegnuti i vidjet ćeš koliko je odmaknut od glavnih nosača.
ono na auspuhu šta se pričvrščuje na ispuh na cilindru je pod skroz drugim kutem i okrenuto za otprilike 90 stupnjeva i zavareno je dakle nije pokretljivo pa da ga prilagodim, jednostavno je nemoguće pričvrstit :S
Jedino da stavis granu od serijskog na taj auspuh.
Tako sam i ja sebi na Hurricanu uradio , kupio spuh za vertikalnu masinu a kod mene horizontala , odnio u aupuh servis i iskoristio svoju granu sa serijskog spuha i navario TT na njega , nosace sam morao malo da modifikujem ali nista tesko i sad super sve radi.
nikad na cilindru ne pritezem ispuh prije nego ga nariktam na nosacima kako mi pase i onda sjedne bed beda,tako je isao i zx i tt i rr
Se isplati to radit? Se moze onda upropastit auspuh?