Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

due + with c16-my rox

<< < (31/48) > >>

gumy:
ajde ti sad ljepo napiši koje djelove imaš na skuteru, i koje sitnice imaš tipa valjčići, centrallna, federi na kvačilu, dizna itd itd itd

domagoy 46:

--- Citat: gumy - 04 Kolovoz, 2011, 19:03:58 ---ajde ti sad ljepo napiši koje djelove imaš na skuteru, i koje sitnice imaš tipa valjčići, centrallna, federi na kvačilu, dizna itd itd itd

--- Kraj citata ---

topova radilica s plavim polutkama(presla oko 3000km),due plus kit,modular glava(isto toliko preslo)samo sam sad stavio nove lezaje radilice i semeringe i novu karike,paljenje je pomaknuto,serijski cdi,imam i zuti topov,stage 6 usis i prirubnica,dellorto21,trenutno dizna 92,ona tvoja duble layer gljiva,od prijenosa hebo vario,rolice mislim 3.3,topov remen,(imam i malosijev i polinijev novi su samo nisu kod mene,čekam da mi dođu,ser. polutka,crveni mhr feder(imam i zuti i bijeli i neki plavi,delta,crveni federi kvačila,rms zvono,i ona stage 6 vodena 40%bolje hlađenje il sta vec i yasuni c 16,
auspuh,kar.usis,prirubnica i jos dosta toga je potpuno novo stavljeno

Josip:

--- Citat: domagoy 46 - 04 Kolovoz, 2011, 19:09:30 ---topova radilica s plavim polutkama(presla oko 3000km),due plus kit,modular glava(isto toliko preslo)samo sam sad stavio nove lezaje radilice i semeringe i novu karike,paljenje je pomaknuto,serijski cdi,imam i zuti topov,stage 6 usis i prirubnica,dellorto21,trenutno dizna 92,ona tvoja duble layer gljiva,od prijenosa hebo vario,rolice mislim 3.3,topov remen,(imam i malosijev i polinijev novi su samo nisu kod mene,čekam da mi dođu,ser. polutka,crveni mhr feder(imam i zuti i bijeli i neki plavi,delta,crveni federi kvačila,rms zvono,i ona stage 6 vodena 40%bolje hlađenje il sta vec i yasuni c 16,
auspuh,kar.usis,prirubnica i jos dosta toga je potpuno novo stavljeno

--- Kraj citata ---

pa magarac jedan zamoli drndu, on je iz opuzena, ima mozda kakvih 50-ak km
ja sam dolje dolazija cesto (u mtk, dok curi nisu pocele pripreme) da sam prije zna ja bi st kod tebe ionako izlazim s autoputa na vrgorac pa na metkovic  :icon_thumright:

domagoy 46:

--- Citat: Josip - 04 Kolovoz, 2011, 21:28:59 ---pa magarac jedan zamoli drndu, on je iz opuzena, ima mozda kakvih 50-ak km
ja sam dolje dolazija cesto (u mtk, dok curi nisu pocele pripreme) da sam prije zna ja bi st kod tebe ionako izlazim s autoputa na vrgorac pa na metkovic  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

aha,evo pitat cu ga

Drnda:
koliko ono km ima od ploca do tebe, sa onog raskrizja u plocama?
inace, nije toliko problem to napraviti, nego nisam se bavio turpijanjem i slaganjem minarellija pa nezz kako reagira prijenos, znam najvise za pezo, pa piaggio, minarelli sam samo kao serijske slagao  ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju