Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
due + with c16-my rox
domagoy 46:
--- Citat: Drnda-1 - 04 Kolovoz, 2011, 22:05:06 ---koliko ono km ima od ploca do tebe, sa onog raskrizja u plocama?
inace, nije toliko problem to napraviti, nego nisam se bavio turpijanjem i slaganjem minarellija pa nezz kako reagira prijenos, znam najvise za pezo, pa piaggio, minarelli sam samo kao serijske slagao ::)
--- Kraj citata ---
neznam,ma nije vazno koliko god km ima,ja dođem po tebe i vratim te
a neznam sta cu onda kad se ti bas i ne kuzis u to ::)
Drnda:
ne nisam mislio tako.. sve je to isto , tj stelanje prijenosa, karba i te gluposti, nisam to mislio
nego minareliju su drugacije tezine u rolicama potrebne recimo za razliku od piaggio i pezo masina za odredjene okretaje...
ono, na njima sam turpijao, pa tocno znam za sto mi treba koji feder i rolice, nije to problem postelati neki preveliki... samo treba strpljenja...
gumy:
napiso sam bio post al vald ga nije prihvatio
s hebo variom nisam imo kontakta na mini, na piaggiu je variomat po meni dosta loš
ako misliš da imaš 3.3 rolice razmisli koje imaš jer na tom setupu svakih 0.1 gr igra ulogu
kakva je smjesa na ful gasu i na ostalim otvorima?
Josip:
--- Citat: Drnda-1 - 05 Kolovoz, 2011, 00:32:03 ---ne nisam mislio tako.. sve je to isto , tj stelanje prijenosa, karba i te gluposti, nisam to mislio
nego minareliju su drugacije tezine u rolicama potrebne recimo za razliku od piaggio i pezo masina za odredjene okretaje...
ono, na njima sam turpijao, pa tocno znam za sto mi treba koji feder i rolice, nije to problem postelati neki preveliki... samo treba strpljenja...
--- Kraj citata ---
pa eto, u principu isto ko i ostalo, trebas se vrtit oko 3g role, ipak je to due i c16, postelat mu carb, jer i da scoot nebude isa sa 100% potencijalom njemu ce bit dobro jer mu ovako nikako neide :icon_thumright:
--- Citat: domagoy 46 - 04 Kolovoz, 2011, 23:01:03 ---neznam,ma nije vazno koliko god km ima,ja dođem po tebe i vratim te
a neznam sta cu onda kad se ti bas i ne kuzis u to ::)
--- Kraj citata ---
samo ti pribavi rolica i dizni, bit ce to super, sredi to g. Drnditis
Drnda:
nije to problem
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju