Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
due + with c16-my rox
domagoy 46:
:icon_scratch:
doritos:
iss, di je to uopce?? cuo jesam al nisam nikada bio tamo niti gledao na google maps di je to xD
domagoy 46:
--- Citat: doritos - 03 Kolovoz, 2011, 23:10:19 ---iss, di je to uopce?? cuo jesam al nisam nikada bio tamo niti gledao na google maps di je to xD
--- Kraj citata ---
ma nije daleko..oko 400km :) ::)
danc00:
Daj Domagoj ne jebi, kupil si brdo djelova, tj kupil si sve kaj se da zamjenit, i to si kupil ajmo reć kvalitetne djelove, nije vrag da ne znaš to sklopit da vozi, a štelaj od jednog kraja prema drugom, ne ići malo ovo pa malo ono pa više ne znaš kaj štelaš i kaj dobivaš sa štelanjem istog...
Imaš sve, samo daj malo volje i vremena, a bome imaš i za pročitat na forumu za sve moguće kombinacije!
:dontknow: ko da si kupil to sve i sad ti se ne da slagat imam filing...najbolji dio bi prepustil nekome drugome, i još bi mu platil :icon_thumright:
domagoy 46:
--- Citat: danc00 - 04 Kolovoz, 2011, 17:05:17 ---Daj Domagoj ne jebi, kupil si brdo djelova, tj kupil si sve kaj se da zamjenit, i to si kupil ajmo reć kvalitetne djelove, nije vrag da ne znaš to sklopit da vozi, a štelaj od jednog kraja prema drugom, ne ići malo ovo pa malo ono pa više ne znaš kaj štelaš i kaj dobivaš sa štelanjem istog...
Imaš sve, samo daj malo volje i vremena, a bome imaš i za pročitat na forumu za sve moguće kombinacije!
:dontknow: ko da si kupil to sve i sad ti se ne da slagat imam filing...najbolji dio bi prepustil nekome drugome, i još bi mu platil :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
imao sam volje slagat al nemam vise kad nis neide kako treba,vise neznam odakle da počnem..nit imam iskustva s ovim pa da znam....jednostavnoneda mi se vise ista pokusavat jer sta god probam ne ide na bolje..neznam i gotovo,moram nac nekog da mi ovo usteluje jer sam stvarno lud vise,ulozio sam u motor dosada oko 30 000kn i sad imam ovo :'(,tj. nista :redface: :-[
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju